H haticeeh Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2013 4 0 16 Isparta 8 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi haticeeh #1 Mrb.. benim nisanim oldu sira dugunde dugunum de eylul ayinda olacak ama daha hic birsey yok kafamda dugun yeri dugun hazirligi hic bir bilgim yok bana yardimci olurmusunuuzz
Mrb.. benim nisanim oldu sira dugunde dugunum de eylul ayinda olacak ama daha hic birsey yok kafamda dugun yeri dugun hazirligi hic bir bilgim yok bana yardimci olurmusunuuzz
bulgari Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2013 97 0 0 İzmir 8 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi haticeeh #2 canım başlığını yenı gördüm:) hayırlı uğurlu olsun.Herşey gönlünce mutlulukla olur inşallah sohbet köşesine yazmıştım burayı sonradan gördüm.
canım başlığını yenı gördüm:) hayırlı uğurlu olsun.Herşey gönlünce mutlulukla olur inşallah sohbet köşesine yazmıştım burayı sonradan gördüm.