Dügün/Kina günüm:
Sabah kalktim zar zor..bir aksam önce gec yatmistik, gelen giden misafirler hic bitmedi ki...ailem evde yemek vermisti bir gün önce..! Teyzem geldi...sonra damat bey geldi ve ikimizi kuaföre götürdü..! Kuaförde is bitince dogruuuu Fotografciya..! Damat bey eve birakti bizi ve gitti tekrar...evdeki misafirler ile sohbet edip, erkek tarafini bekledik..! Nihayet geldiklerinde bir curcuna halinde evden ciktik...ayyyy cok komikti yaaaa...kaydirigubbakcemile3 insan olayin icinde olunca, hicbirsey anlamiyor ki...!
Sonra dogru Salona 19da...Dügün merasimi, dans, kina, taki, pasta ve misafirler ile ismarlasma fasli...ardindan gece 23.30 de eve geldik tekrar..! alkisalkisalkis
Eve vardiktan sonra acele gelinligi cikartip, annemi ve kiz arkadasimi alip kuru temizlemeye götürdük..! Eve geldikten sonra yine sohbet....sonunda datasssssss...sırnaşık şey
Nikah günü
Sabah damat yine beni aliyor...bu kez ablam ile kuaföre gittim..! Kuaförden sonra kayinvalidemlerin evine gidiyoruz...15 dakika oyalandiktan sonra Nikah dairesine gidiyoruz cümbür cemaat..
Nikah saat 17.30 da kiliyor...! Ardindan Taki merasimi ve eve dönüs..! Kayinvalidemlere gidildi..ordaki yemek faslini hallettikten sonra esimle kendi evimize gectik...benim ailemde oraya geldi...!
Artik ailem ile ayrilma vakti gelmisti...herkes ile ismarlastim..ablalarim, yegenlerim, babam...annem´de dayanamayip actim vanalari....:a015: :a015:
Canim annem "Aglamak yok" dedi ama oda dayanamadi...sarildik sikica ve sonunda Kapi kapandi...!
Kapinin ardi´da bende sakli kalsin...-tatlicadiarzu-
ama olmazki sen de en heyecanlı yerinde kesiyosun bacum ya-tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3 haha, kiz nelerde geliyor akliniza...4 günlük dügün serüveninden sonra tek istedigimiz dinlenmekti...vereliniortak
Benimkide çok güzeldi opuyorumnanaktan
kına gecesi malum kına bindallı vs çok harika geçti zemuszemus
düğün günü sular akmadığından komşuda yıkandım kaydirigubbakcemile3
zaten son hafta saolsun hep komşuda duş aldım kaydirigubbakcemile3
sona erkenden kahvaltı ve kocacım aldı bizi kuaföre gittik kaydirigubbakcemile5
kuaför harika bi saç yaptı banahihoyyyt
sona fotocu ordan da eve geldik :smiley-cool:
yemek yedim vaktim olduğundan sohbet ettik ailemle misafirlerle kaydirigubbakcemile2
sona vedalaşma vakti tabi azıcık hüzünlü oldu :çok üzgünüm:
dedemde heyecandan bayram zannetti heralde sırnaşık şey
allah tekrarını nsaip etsin dedi :uhm: :1shok:
ama kınamadım yaşlı malum :jeyyar:
sona salona gittik süper bi düğün oldu çok şükür :asigim:
sona eve geldik opuyorumnanaktan
sülalece yemek yedik ve üst kata evimize yani çıktık :asigim:
malum saç açma faslı başladı mafoldumben
134 firkete çıktı kafamdan ağlayacaktım bi aralmaz:
sona duş aldık namaz kıldık kaydirigubbakcemile5
sona baktım benimki tv izliyo tabi ben şaşkın kaydirigubbakcemile3
meğer benim heyecanımı anlamış yatışsın diye bekliyomuş yerimseniben
hakkaten düğünde kınada heyecan yapmadım eve gelince yaptığım kadar
sona kapadı tv yi uyuduk :jeyyar: Şeniz :asigim:
okudum kızlar neler yaşadığınızı zevkli oluyor böle okuması çünkü ben bekarımkaydirigubbakcemile3 Allah mesut bahtiyar etsin sizi darısı bekar kkcıların başına artık...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?