anlatiyim canimcim...
sabah 7 de kalktik (5 buçuk da uyumustuk) kuafore gittik
12 de eve geldik..annem agliyordu zaten. gelenler olmustu, akraba falan...
odama geçtim gelinligimi giydim, hazirlandim, beni gorenler daha çok agladilar, sonra foto çekindik ailemle, kizlarla..sonra salona oturdum herkes etrafimda
ve basladim aglamaya..agladim...agladim..agladim...hiçkira hiçkira agladim...
konvoy sesini duydum daha çok agladim, kusak bagladi babam bayilacaktim
herkesle vedalastim, babamin ve abimin koluna girip indim, asagida oglan evi halay çekiyordu
ben gelin arabasina bindim
belediye ye gidildi, nikah kiyildi superdi o an
sonra fotograf çekinmeye gidildi, o da guzeldi
sonra konvoy yapildi, gezdik, dolastik, çok guzeldi
ve salona gittik...dugun yapildi gece 1 e kadar guzeldi
ve dugun bitince yine vedalastim ailemle, ve eve gidene kadar agladim, çok hemde
iste boyle canim yaa çok guzel ama çok duygulu, çok zor bir gun
kızlar hepinizin anıları çok güzel. bizde böyle güzel günler yaşarız inşallah:Saruboceq:
birşey sorucam dikkatimi çekti
genelde kuaförde saçınızı makyajınızı yaptırıp eve gelmiş ve evde gelinliğinizi giymişsiniz.
ben gelinlik kuaföre götürür orda hazırlanır ordan fotografçıya gidilip en son eve gidilir diye biliyodum.
ben nişanda da öyle yaptım. nişan kıyafetimi götürmüştüm kuaförekafamçokkarıştı
arkadaşlar duvak takmamış olabilir ama yinede bilemiyorum :1no2:
benim önce saça fön çekildi makyaj yapıldı gelinli giydim ve saça başlandı -tatlicadiarzu-
kızlar hepinizin anıları çok güzel. bizde böyle güzel günler yaşarız inşallah:Saruboceq:
birşey sorucam dikkatimi çekti
genelde kuaförde saçınızı makyajınızı yaptırıp eve gelmiş ve evde gelinliğinizi giymişsiniz.
ben gelinlik kuaföre götürür orda hazırlanır ordan fotografçıya gidilip en son eve gidilir diye biliyodum.
ben nişanda da öyle yaptım. nişan kıyafetimi götürmüştüm kuaförekafamçokkarıştı
rahat rahat gelinliğini evinde giymek kuaföre duvaktan başka bişi götürmemek biraz daha klas bir durum... benden söylemesi yasakkelimeyasakkelime hatta artık insanlar gelinliğini asldığı firmadan birini evine çağırıp, kendi odasında onun giydirmesini bile sağlıyor.. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
çok ilginç :)) inan hiç düşünmezdim aldığım yerdekilerin beni giydirmesinikaydirigubbakcemile3
klas olabilir ona yorum yapamam ama eve gelip evden gelinlikle çıkıp ağlak bir ifadeyle de fotoğraf çektirmek istemezdim.
hepınızın yazılarını aglayarak okudum resmen bende kısmetse yaza evlenecem 8sene sonunda cok bekledık okuldu ıstı hazırlıktı derken kısmetse dedım ya yaza ıns hepınızınde cok guzel gecmıs dugunu bugune kadar cok zor gunler gecırdım tek korkumun dugunumde bı aksılık cıkması hepınızden dualarınızı beklıyorum ıns ıyı gecer bızımde allah hepınıze mutluluklar versın ayyyyy hala aglıyorum cok zor bısey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?