• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün günümüze ait fotoblog

canım çok güzel olmuş çok beğendim:)
bu arada fuarda oldu nikahınız galiba mutluluklar dilerim canım:)

çok sağolasınnn,evet canım fuarda oldu :)

cok guzel bır hedıye olmus..
bız de davetıyemızı kendı resımlerımızle bastırmıstık :asigim:

kendi resminle yaptığın daha orjinal oluyoo sanki , bi de çok çoooook ucuza geliyooo :))

Selam kızlar,

Evlilik hazırlığı gerçekten çok keyifli bir süreç ama bunu insan evlendikten sonra anlıyor :) o nedenle yeni evlenecek arkadaşlara tavsiyem keyfini çıkarın

Gelinlikti,davetiyeydi derken insan modeller arasında kayboluyor bazen.en ufak bir fikir dahi çok yardımcı olabiliyor bu gibi durumlarda

Ben de bir yıllık evliyim :) eşime doğum günü için farklı bişey yapmak istedim ve düğün günümüzden oluşan fotoları kullanarak bir fotoblog hazırladım.

Ruhumun -Aşk Hali

herkesin kendi zevki tabiki ama ayrıntılardaki bir çok şey belki bir fikir olarak yardımcı olabilir diye paylaşmak istedim

Bir fikir daha,zaten fotolarda göreceksiniz,biz sadece nikah ve akşamını değil tüm günü fotoğrafladık.yani bir çok anıyı fotoğraflamış olduk.sabah kuaför salonundan akşama kadar :)

Ayrıca dış çekim yaptık.izmirliler hemen tanıyacaktır varyant ve asansörde çekim yaptık
Fotoğrafları da fotoğrafçılıkta okuyan bir arkadaşımız çekti sağolsun :)
her karede ayrı slaytlar var,kare üzerinde slaytlar çıkmazsa yenile yaparak görebilirsiniz

En zor seçimlerden biri de davetiye.biz davetiyede kendi fotolarımızı kullandık,üstüne de en sevdiğim şiiri ekledik oldu bitti :)

Yeni evlenecek arkadaşlar umarım her şey içinize siner diyorum,en güzel düğünler sizin olsun :)

çok güzel bir hediye maşallah .allah daim etsin mutluluğunuzu..

emeğinize sağlık canım gerçekten müthiş bişey olmuşş....çok beğendim...
bir ömür boyu mutluluklar inş..

süper olmuş ya çok özendimm
müzik zaten ruhunu tamamlamış
allah mutluluğunuzu bozmasın

En kötü gününüz böyle geçsin..Mutlu Fotolara çocuklarınızıda eklersiniz inşallah..Ellerinize sağlık..Benim içinde iyi bir fikir oldu.Paylaşım için teşekkürler ;)

emeğinize sağlık canım gerçekten müthiş bişey olmuşş....çok beğendim...
bir ömür boyu mutluluklar inş..

çok sağol canımm,beğeni mesajları beni çok mutlu ediyor :) çok teşekkür ederim.

süper olmuş ya çok özendimm
müzik zaten ruhunu tamamlamış
allah mutluluğunuzu bozmasın

amin canım cümlemize mutluluklar.
evet canım bu şarkıya ben de bayılıyorum,sanırım daha uygunu olamazdı :)

Kutlarim cok güzel olmus canim

teşekkür ediyorummmm canımm :)

En kötü gününüz böyle geçsin..Mutlu Fotolara çocuklarınızıda eklersiniz inşallah..Ellerinize sağlık..Benim içinde iyi bir fikir oldu.Paylaşım için teşekkürler ;)

aminnn cümlemizee.
evet ömürlük bir blog olur umarım :) çocuklar torunlar derken:)
fikir açısından yardımcı olduysam çok sevindim :)

Çok güzel olmuş nasıl yaptım bu resimleri böle değişik görüntülemeyi...ALLAH mutluluğunu daim etsin..

bende çok beğendim ömür boyu mutluluklar :)

bayıldım darısı benim düğünüme canım benimkide inşallah güzel geçer mutluluklar

canım insan düğün gününün nasıl geçtiğini anlamıyo hiç,olup bitiyo,evli hangi arkadaşımla görüştüysem öyle söylüyo :) o yüzden sen sen ol doyasıya her anını yaşa hissederek :) şimdiden mutluluklar hayatım :)

çok güzell mutluluklar...

çok sağolun arkadaşlar :) Allah hepimize mutluluk versin.

Çok güzel olmuş nasıl yaptım bu resimleri böle değişik görüntülemeyi...ALLAH mutluluğunu daim etsin..

amin canım cümlemize inşallah.

picturetrail adında bir site var canım.o sitede hazır şablonlar var onları kullandım kendi fotolarımı yükleyerek.sonra html kodlarını alıp blogspota yerleştirdim.
aslında oldukça kolay.herkesin yapabileceği bişey.

Back