Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya gerçekten çok güzeldi bir ömür boyu mutluluklar insan ruhundaki aşkı bu kadar güzel mi anlatır süperdi tşklerr
Cok cok guzel olmus bence
gerçekten
allah mesut etsin
Cok buyuk bir ozen gosterilmis masallah
paylasim içinde tesekkurler
canım çok güzel olmuş çok beğendim:)
bu arada fuarda oldu nikahınız galiba mutluluklar dilerim canım:)
cok guzel bır hedıye olmus..
bız de davetıyemızı kendı resımlerımızle bastırmıstık :asigim:
süper olmuş yaa çok güzel
peki eşin sana ne yapmış
Selam kızlar,
Evlilik hazırlığı gerçekten çok keyifli bir süreç ama bunu insan evlendikten sonra anlıyor :) o nedenle yeni evlenecek arkadaşlara tavsiyem keyfini çıkarın
Gelinlikti,davetiyeydi derken insan modeller arasında kayboluyor bazen.en ufak bir fikir dahi çok yardımcı olabiliyor bu gibi durumlarda
Ben de bir yıllık evliyim :) eşime doğum günü için farklı bişey yapmak istedim ve düğün günümüzden oluşan fotoları kullanarak bir fotoblog hazırladım.
Ruhumun -Aşk Hali
herkesin kendi zevki tabiki ama ayrıntılardaki bir çok şey belki bir fikir olarak yardımcı olabilir diye paylaşmak istedim
Bir fikir daha,zaten fotolarda göreceksiniz,biz sadece nikah ve akşamını değil tüm günü fotoğrafladık.yani bir çok anıyı fotoğraflamış olduk.sabah kuaför salonundan akşama kadar :)
Ayrıca dış çekim yaptık.izmirliler hemen tanıyacaktır varyant ve asansörde çekim yaptık
Fotoğrafları da fotoğrafçılıkta okuyan bir arkadaşımız çekti sağolsun :)
her karede ayrı slaytlar var,kare üzerinde slaytlar çıkmazsa yenile yaparak görebilirsiniz
En zor seçimlerden biri de davetiye.biz davetiyede kendi fotolarımızı kullandık,üstüne de en sevdiğim şiiri ekledik oldu bitti :)
Yeni evlenecek arkadaşlar umarım her şey içinize siner diyorum,en güzel düğünler sizin olsun :)
çok güzel bir hediye maşallah .allah daim etsin mutluluğunuzu..
emeğinize sağlık canım gerçekten müthiş bişey olmuşş....çok beğendim...
bir ömür boyu mutluluklar inş..
süper olmuş ya çok özendimm
müzik zaten ruhunu tamamlamış
allah mutluluğunuzu bozmasın
Kutlarim cok güzel olmus canim
En kötü gününüz böyle geçsin..Mutlu Fotolara çocuklarınızıda eklersiniz inşallah..Ellerinize sağlık..Benim içinde iyi bir fikir oldu.Paylaşım için teşekkürler
bende çok beğendim ömür boyu mutluluklar :)
bayıldım darısı benim düğünüme canım benimkide inşallah güzel geçer mutluluklar
çok güzell mutluluklar...
Çok güzel olmuş nasıl yaptım bu resimleri böle değişik görüntülemeyi...ALLAH mutluluğunu daim etsin..
çok hoş görüntüler allah daim etsin.