• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün günümüze ait fotoblog

anladım cnm saol benım beğendım model öleydı fakat sonra vazgecıp nışanlığımı straplez dıktrdımve acık olmasın dıede kelebek kollar bı cesıt askı yanı dusmesın dıe kaydirigubbakcemile3 gelınlıkle en cok beğendı model kolları tül seklınde olanlar ayy hele ogune bı gelekk

anladım cnm saol benım beğendım model öleydı fakat sonra vazgecıp nışanlığımı straplez dıktrdımve acık olmasın dıede kelebek kollar bı cesıt askı yanı dusmesın dıe kaydirigubbakcemile3 gelınlıkle en cok beğendı model kolları tül seklınde olanlar ayy hele ogune bı gelekk

süpersin :)

evet yaaa ben de çok beğeniyorum o dantel kolları kaydirigubbakcemile5

Çok güzel yapmışsın canım, bravo...

çok sağol canım teşekkürler :)

allah mesut etsin verilebilcek en guzel hediye bence birde kendi gelin olusum geldi aklima duygulandim gorunce

teşekkür ederimmmmmmm :) evet yaa ben de her gelin fotosuna baktığımda duygulanırım :) hele bu forumda arkadaşların fotolarına baktıkça bol bol duygulanıyorum :)

çok güzel olmuş bayıldım doğrusu mutlu fotoğrafların başlangıcı daha da yenilerini eklemeniz dileğiyle...

Son düzenleme:
eline sağlık canım harika olmuş benim için de çok güzel bir fikir oldu tşkler

çok güzel olmuş bayıldım doğrusu mutlu fotoğrafların başlangıcı daha da yenilerini eklemeniz dileğiyle...

cok harıka olmusyuregıne saglık

kızlar hepinize çok teşekkür ederim :)
Pashminacım haklısın kim bilir daha ne kareler yaşanacak :) mutlu fotoğraflık bir hayat olsun herkesinki
plnhsyn fikir olarak yardımcı olmasına çok sevindim canım :)

cok guzel bır hedıye olmus..
bız de davetıyemızı kendı resımlerımızle bastırmıstık :asigim:

Back