• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün günümüze ait fotoblog

begooonya

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
743
22
298
İzmir
Selam kızlar,

Evlilik hazırlığı gerçekten çok keyifli bir süreç ama bunu insan evlendikten sonra anlıyor :) o nedenle yeni evlenecek arkadaşlara tavsiyem keyfini çıkarın

Gelinlikti,davetiyeydi derken insan modeller arasında kayboluyor bazen.en ufak bir fikir dahi çok yardımcı olabiliyor bu gibi durumlarda

Ben de bir yıllık evliyim :) eşime doğum günü için farklı bişey yapmak istedim ve düğün günümüzden oluşan fotoları kullanarak bir fotoblog hazırladım.

http://ruhumunaskhali.blogspot.com

herkesin kendi zevki tabiki ama ayrıntılardaki bir çok şey belki bir fikir olarak yardımcı olabilir diye paylaşmak istedim

Bir fikir daha,zaten fotolarda göreceksiniz,biz sadece nikah ve akşamını değil tüm günü fotoğrafladık.yani bir çok anıyı fotoğraflamış olduk.sabah kuaför salonundan akşama kadar :)

Ayrıca dış çekim yaptık.izmirliler hemen tanıyacaktır varyant ve asansörde çekim yaptık
Fotoğrafları da fotoğrafçılıkta okuyan bir arkadaşımız çekti sağolsun :)
her karede ayrı slaytlar var,kare üzerinde slaytlar çıkmazsa yenile yaparak görebilirsiniz

En zor seçimlerden biri de davetiye.biz davetiyede kendi fotolarımızı kullandık,üstüne de en sevdiğim şiiri ekledik oldu bitti :)

Yeni evlenecek arkadaşlar umarım her şey içinize siner diyorum,en güzel düğünler sizin olsun :)

Son düzenleme:
cok beğendım hihoyyyt supeerr olmus

bıseyler sorcaktım gelınlığının altı cok guzel fakat ustu benım beğendım bı modele benzıyor ama benım arkadasım gelınlıkcı o modelı tasımanın zor olduğunu solemıstı yanı sureklı bı sekılde durmalısınkı guzellığı kalsın sende bı sorun oldumu bıde kapadokya mıydı o resımdekı merak ettım gorememı yoksa benım memleketımde sen nerelısın onu merak ettım CADIARZU

İşte bu nişanlıma birkaç aydır anlattığım,yapmak istediğim tarz.Çok farklı vede güzel omuş.Ayrıca sitende asil bir fikrin yaratıcı ürünü harika bir armağan.Mutluuğunuz daim olsun...Yolunuz açık olsun....Antalya dan sevgiler...:)

hımmm kuaför sedat izmirde benim de kuaförümdü müthiş ğelin bası yapar sıcacık dır salonu 3 yıldır ğörmüyordum

ayyyy çokkk güzeldiii bir film gibiii aşkınızz gözlerinizden bellii :asigim:
Allah mutlu mesut bahtiyar etsin ikinizi de
zor olmadı mı bunu hazırlamak nasıl yaptın acaba canımmm
paylaştıgın için teşekkürlerrrr

bende çok beğendim canım....
bütün günü fotograflamak benimde istediğim bir şey acil fotocu arkadaş bulmam lazım:)))
yoksa normal fotocular sabahtan akşama kadar senle birlikte gezmek için 1200 lira istyor. arkadaş şart yani;)
mutluluğunuz daim olsun tatlım... sitede çok güzel olmuş...

kızlaaarrr dışardaydım mesajlarınızı yeni gördüm hepinize toplu olarak teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için :)

ve alıntı yapmadan toplu olarak bir kaç cevap yazmamın umarım sakıncası yoktur.

uğur böcüğüm ben izmirliyim canım.evet kapadokya resimleri de vardı,biz oraya sadece tatil amaçlı turla gitmiştik.ama hayran kaldım,memleketin orasıysa çok şanslısın,bambaşka bir havası var,çok mistik bir şehir,inşallah tekrar gidicez :)

gelinliğin üstüne gelince,bence çok rahattı.açıkçası ben çok rahatsız olmadım.zaten şöyle bişey var,gelinlik daha önce giymediğimiz bişey,hayatta bir gün giydiğimiz bişey olduğu için zaten baştan giymek taşımak ilginç gelebilir.gelinlikle yürümeyi dahi ancak giyince öğreniyorsun.o yüzden beğendiğin modeli giy derim.zaten gelinlik gibi asil bişeyi taşıdığımız için o gün mutlakaki insan duruşuna dikkat ediyor.
ama bazı püf noktaları var tabiki.gelinliğin üstü düğünden bir kaç gün önce kolalanmış olmalı.hatta bir gün öncesi olursa süper olur.yani önceden kolalı oluyo ama üstünden geçilmeli.gelinlikçim öyle yaptı.böylelikle daha çok dayanır.çünkü bütün gün üstünde oluyor,deforme olması çok normal.
ama benim ayrı bir hikayeydi :) bana nikahtan 3 gün önce bel fıtığı teşhisi koydular,korkunçtu,wcye annemin yardımıyla gidiyodum falan.stresten korkunç kilo vermiştim son 3 gün..o nedenle üstü biraz bol geldi.artık son gün de onla mı uğraşcam amaaaan böyle oluversin dedim öyle giydim,bazı fotolarda bol olduğu belli oluyor :)

ama içine sinsin,öyle bir model bulursan dene mutlaka uğur böcüğü,dene bakalım rahat edebilecek misin.ama ben tavsiye ederim,ben gayet rahattım :)

zerrincim çok sağolasın.evet kuaförüm sedattı :) ekibiyle birlikte harikalar cidden,seviyorum onları.

minel aşkcığım teşekkürler :) siteyi yapmak oldukça kolaydı.özel bir beceri gerektirmiyor,herkes yapabilir,sadece neyi kullanacağını bilmen yeter.PictureTrail: Online Photo Sharing, Image Hosting, Online Photo Albums, Photo Slideshows isimli sitenin alt yapısını kullandım slaytlar için.ilgilendiğin bir konu ise özel olarak yardımcı olabilirim ayrıntılarıyla.

burcuözgecim öncelikle sağol canım :) kesinlikle sana katılıyorum,gereksiz paralar talep edenler oluyor.Allahtan bizim arkadaştı :) şimdiden fotoğrafçı bi ark. ara sen :) bi de bir tavsiye,eğer tanıdık bulamaz isen, bulunduğun şehirdeki üniversitede güzel sanatlar fotoğrafçılık bölümü var ise üniversiteye gidip bi öğrenci bulup anlaşabilirsin :) emin ol hem istekli hem de ucuza yapacaklardır,çünkü öğrenciyken böyle bir iş bağlamak onlar için de referans oluyor..üstelik oldukça yetenekliler.

herkese tekrar teşekkürler,evlenecek arkadaşlara da kolaylıklar,mutluluklar :) a.s.

canım tavsiyeni kesinlikle ciddiye alıcam yakın zamanda bir arkadaş edinemezsem üniversiteye gidicem. dediğin çok doğru hem öğrenciyken işlerine aşık oluyor insanlar,en güzelini yapmaya çalışıyorlar hemde daha makul fiyatlara aanlaşabilirsin... fikrin için teşekkür ederim arkadaşım...

canım tavsiyeni kesinlikle ciddiye alıcam yakın zamanda bir arkadaş edinemezsem üniversiteye gidicem. dediğin çok doğru hem öğrenciyken işlerine aşık oluyor insanlar,en güzelini yapmaya çalışıyorlar hemde daha makul fiyatlara aanlaşabilirsin... fikrin için teşekkür ederim arkadaşım...

rica ederim canım,umarım fikir işe yarar,gelişmelerden bizi haberdar edersin :dance:

çok güzel bir hediye olmuş bence çok duygulanmıştır eşin de mutluluklar nice mutlu yıllar dilerim ikinize de

Back