• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün günü adet

Şok üstüne şok oldum, artık hala var mı böyle bezler filan ya? Çok can sıkıcı bir durum, kimsenin kimseye karışma hakkı yok, ayrıca onlar mı senin namus bekçin? Bence bu sıkıntını eşine anlatmalısın, bence anlayışlı olacaktır, yani anlayışlı olmalı. Düğün gecesi kaynanada kalma da ayrı bir olay, hiç mi halden anlamıyorlar. Yeni evli çift, baş başa yanlız, romantik bir gece ister.
Ne kadar kaynanan evi boşaltsa bile, ben düşündüğümde asla rahat edemem ki. Başkasının evinde ilk gece. Komedi filmi adı gibi. :umursamaz:
Canım bu adet işini doktorla halledebilirsin, ama bunun yanında bence bu sıkıntını eşine açmalısın.

sagolun kizlar yorumlariniza tek tek tesekkür ediyorum ama doktora gidersem. annem huylanir ve malesef oda biraz ilkel ne olmus yapin iste ilk gece diyorlar :( 19 yasindayim zaten böyle bisyi kaldiramam utaniyorum esimle hic konusamam böyle biseyi cünkü elinden bisey gelmez oda cok ana kuzusu :(
ama en iyisi d.kontrol habini alip 3-4 gün önceden birakmak :( eyvahedigeldismile

:SS
ana kuzusu bir eş mi
işin var derim ben sana
buna sakın müsade etme ilaçla vesaire ile atlat ogünü
ne iğrenç insanlar var ya
bu ne ilkellik

doktora gitmene gerek yok zaten git bir eczaneye adet geciktirici haplar var bıraktıktan 2gün sonra adet oluyosun eczacı sana anlatacaktır adetini ozamana ayarlarsın ama şimdiden danış baslaman gereken gunu sana acıklayacaktırohaoldumsmile.

valla madem böyle katı bi aile neden yalan söylemiyosun ki, adet görüyorum de
yalanı söyleyene değil söyletene bak derler bu gibi durumda, ne bilecekler öyle olmadığını

yada yazz kullan genelde ara kanama yaptığın için 15 gün lekelenme tarzında adet görme durumun olabilir:hulya:

onu eczacıya sor su tarihte adet olmam gerekli diye osana şutarihte hapa başla şutarihte bırak der zaten 2 gun sonra adet oluyosun ama garanti olsun dersen önce basla dügünden 5gün önce falan bırak

canım ben kendimce hesap yaptım.9haziran çrş ilk hapını alırsan 29 haziranda son hapını alıyorsun.4 gün sonra da düğünün var o zamana adet olmuş olursun.hapı bi haftalığına da kullansan olur ama bence hepsini kullan çocuk düşünmüyorsan bölece korunmaya başlamışta olursun.genelde doktorlar düğünden 1 ay öncesi hapa başlatıyorlar çünkü..senin adet olman şart. bunlara olmayıpta oldum dersen hani göster bile derler.Allah sana bol sabır versin canım

hatta canım sen hemen bugün hapını al.düğün günü fazla kanaman olur ağrın olur mazallah.adetinin 2.veya 3. günü düğünün olmuş olur bölece

Canım içinde bulunduğun durum gerçekten zor bir durum Allah kolaylık versin. Ama bu durumun ancak nişanlınla birlikte hareket ederek üstesinden gelebilirsiniz. Hiç utanıp sıkılmadan bunu nişanlınla açık açık konuş ki yardımcı olsun sana. Eğer ona herhangi bir şey sorarlarsa regli oluyor desin. Böylece üstelemeyeceklerdir.

Bakmaları çok kötü bir durum, hala var demek ki.
Eğer mümkünse hiç baktırmayın. Yok illa kendilerinde hak bulabiliyorlarsa, o zamanda illa adet olmuş olmanız gerekmiyor ki, açıp bakacak halleri yok sonuçta. Eşinizle bu konuyu aranızda halledebilirsiniz, adet olduğunuzu söyleyebilirsiniz. Bunu yapma hakkı bulabiliyorlarsa kendilerinde, bu yalanı da hakediyorlar bence.
Kimseye bu konuyu ispat etmek zorunda değilsin, eşin bilsin yeter.

ay kızlar şok oldum ne bu reziilik ya allaah sabır versin asla böyle bir durumda kalmak istemezdim,daha dogrusu kabbul bile etmezdım ..! ne adeti ya bu,hangi devirdesiniz,sen cannı sıkma hapını kullan dedğin gibi evet,hiçbişey yapmayınn...gidin evinizdee yapınn ..cok sinirlendimmm yaaaaa:).

eşinle konuş ailesine adetliyim dersin ama eşin durumu bilsin ogün yapmassınız illa adetmi olman gerekiyo ben pek çözemedim bu işi

cnm benim doğum kontrol hapıyla ve geciktiricilerle adetini ayarlarsın inşallah herşey istediğin gibi gider

bu devirde hala böyle insanlar olduğuna inanmak çok zor allah yardımcın olsun cnm

Erken getiren haplar var eczaneye git sor, ama adet olunca insanın başı dönüp biraz da enerjisiz olmaz mı neden adet olmak istiyorsun olma o gece yorgun olacaksın, belki de yoruldum uykum var deyip uyuyabilirsin.

Back