• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün günü adet

canımcım bak şimdi bende aynı dertten muzdaribimmm..
bizimde düğün gecesi yola çıkamadığımız için bi gece kalacağız orda ertesi gün döneceğiz...
iki düğün olacak biri 28 haziran biri 3-4 temmuz
4 temmuzda benim adetli olmam gerek anlayacağın.. ama benim adet zamanlarım çok sancılı geçtiği için ben adetin son 4-5. gününü ayarlamam lazım...
bide benim derdim başka çarşaf marşafta değil.. çarşaf olayına karşıyım nişanlımda bu konuda destek bana.. ama o gece orda kalacağızya ((etrafta doğru düzgünde bir otel mevcut olmadığından)) gecenin sabahında ben yeni gelin kocasının koynundan yeni çıkmış utangaç modunda dolaşmak istemiyorum benim adetli olduğumu erkek tarafının annesine teyzesine birine usulü ile söylendiğinde o gece bir numara olmayacaklarını bilecekleri için bende sabah utana sıkıla oturmıcam kadınların yanında doğal olarak kimsede abuk sabuk bişey soramayacak bende bakışlardan rahatsız olmayacağımmm benimki tamamen psikolojik rahatlık ve kalıp uydurma düşüncesiydi....
bende senin gibi kara kara düşünüyodum ama sonrasında baktım bunun bir kaçarı yok illaki yaşanacak..
ama neden kendi evinde kendi odanda kendi yatağında yaşamayasın.. şimdi adet zamanım haziranın ortasında olacak ben doğal olarak o zamana adet olamıcam ama ilaç kullanmaya da şuan sıcak bakmıyorum bana bunu sormaya utanmayacak olan kişiye bende acelesi yok sonra yaparız demeye utanmıcam..
yaşında genç anlıyorum seni en azından anlatmak istediğin şeyi anlıyorum.. insanların çarşaf olayını kınamalarını anlamıyorum tamam bize ters biz Allah kısmet ederse gelinlerimize yapmayız ama şuan bunu hala çok çok önemli diye gözlerinde büyütenleri de anlamak gerek çatışmaya gerek yok sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap.. kimseye bişey ispatlamak zorunda olmadığın gibi kimseyide mutlu etmek için istemediğin bişeyi yapma.. ama ilaç kullanacaksanda en azından bir eczaneye danış derim ben...

gerçekten utanılacak bir durum bazen ilişkiyi sormalarına bile katlanamazken böyle birşeyle karşı karşıya gelmek. Eşinle konuşup anlaşırsan hiçbir srun çıkmaz sanıyorum yorgunum ailemden ayrıldım çük üzgünüp diyip uyuyada bilirsin anlayışla karşılayacaktır.Zaten ilk gece eşlerin hanımlarına karşı çok daha anlayışlı olmaları gerekiyo Allah yardımcın olsun

tesekkür ederim hepinize cok yardimci oldunuz:( ...
esime anlattim hayir dedi yasanmasi lazim o gecenin ben nasil bakarim milletin yüzüne dio simdide :S anlicaniz
napicami sasirdim kaldim

yok daha neler ya nişanlının tavrı tuhaf ama gelenek öyle herhalde bence bırak ne olacaksa olsun sen utanma onlar utansın aklinialirimsmile

cnm seni anliyorum fakat hap falan cozum degil sonrasinda bunyeyi mahvediyor ...hasta numarasimi yapsan
ne bileyim

ille o gecemi olması lazımmış herşeyin nişanlında demek annesinin tarafında cnm bencede sen adetini geçiktir o güne denk getir çünkü nişanlında anlamıyor seni sonuçta kim eşinin ailesinin yanında geçirmek isterki geceyi sen utanacaksın sıkılacaksın nişanlın erkeklik davasının peşinde

valla nişanlın da laftan anlamıyorsa herşey mübah, ama bu en özel durumunuzda bile bu derece ana kuzusu biri.... bilemiyorum ilerde inşalah böyle saçmalıklar yapmaz...

bence sen düşün şimdi kaytarırsan bu adamın aklına saçma şeyleri bilerek sokmuş olursun bence seni anlamıyosa gizli bişey yapma kaderine rağzı ol ,otel işini düşünün belki o işe yarar ama yorgunum şöyle böyle deme sakın bizim oralar bu lafı yanlış yere çekerler bilirsin canım hakkında hayırlısı

sagolun kizlar yorumlariniza tek tek tesekkür ediyorum ama doktora gidersem. annem huylanir ve malesef oda biraz ilkel ne olmus yapin iste ilk gece diyorlar :( 19 yasindayim zaten böyle bisyi kaldiramam utaniyorum esimle hic konusamam böyle biseyi cünkü elinden bisey gelmez oda cok ana kuzusu :(
ama en iyisi d.kontrol habini alip 3-4 gün önceden birakmak :( eyvahedigeldismile

Tatlım daha 19 yaşındasın ve nişanlınla bunu konuşamadığına göre severek anlaşarak yapılan bir evlilik değil galiba görücü usulümü evleniyorsun ? Henüz 19 yaşındasın normalde ilk gece heyecanı olur zaten sende artı birde kaynana evi heyecanı var Allah yardımcın olsun. Ama burdaki topiclerde bile evlendiği halde günlerce eşiyle gerdeğe giremeyen bayanlar var. illa adet olmana gerek yokki tatlım eşine adetliyim demen yeterli açıp kontrol edecek değil ya adam. Bence bu kadar kasma kendini evleniyorsun hayatında bir kez yaşayacağın mutluluğu bunları düşünerek cehenneme çevirme.

tesekkür ederim hepinize cok yardimci oldunuz:( ...
esime anlattim hayir dedi yasanmasi lazim o gecenin ben nasil bakarim milletin yüzüne dio simdide :S anlicaniz
napicami sasirdim kaldim

Amannnn tatlım böyle biriyle evleniyorsan zaten Allah senin yardımcın olsun. Biraz açık konuşucam ama kızkızayız zaten burda.
Maksat kan göstermekse eğer ilk bozulmanın ardından zaten ilişki yaşanmayacaktır. Bozulmanın ardından dön arkanı uyu al çarşafıda ananın gözüne sok de. Romantizm dolu acısız ilişkinizi kendi evinizde yaşarsınız. Başka çareniz yok gibi görünüyor. :sm_confused:

düğün günü adet kanaması istemek bana biraz garip geldi ....bir çok çözüm varken neden o gece adet olmak istiyorsun ki?eğer müstakbel eşin ve ailesi bu konuda kararlıysa ve anlayışsızsa zaten ne yapsan faydasız?ama ilk gece kanama....? fesatmıyım neyim bugün kusura bakmayın

ne tuhaf is ya bende kaynanamin evindeydim ama üc gün kimse gelmedi bile zaten bir tek kaynanam var oda üc gün ne eve geldi ne odamiza bizde gelin üc gün odadan cikmaz eger evde kimse yoksa evden üc gün cikmaz

düğün günü adet kanaması istemek bana biraz garip geldi ....bir çok çözüm varken neden o gece adet olmak istiyorsun ki?eğer müstakbel eşin ve ailesi bu konuda kararlıysa ve anlayışsızsa zaten ne yapsan faydasız?ama ilk gece kanama....? fesatmıyım neyim bugün kusura bakmayın

Pff fesat değilsin sanırım canım, bana da bir tuhaflık var gibi geldi.Madem o gece ilişkiye girmek istemiyor konuşsun nişanlısıyla.Zorla kızı kontrol mü edecekler bakalım adetli misin değil misin die? Valla çok karıştı kafam... CADIARZU

:( böyle düsünmenize üzüldüm :( ben nisanlimla hic özel bisey konusamadim cünkü görüzücü usulu oldu isinamadim :( utanip cekiniyorum.. dügün günü de adet olursam kimse bisey demez die dsündüm sadece hepsi bu :delphin:

mrb canım sıkıntına uzuldum ama ılk gece bırlıkte olcaksınız dıye bışey yok kı o an ınsanın pskıkolojısı alt ust oluyor aılenden ayrılmanın uzuntusu dugun yorgunlugu zaten ılk gece zor olur biz bır hafta sonra olmuştu anca ben krkmuştum çunku.sende bahane uydur korkuyorum felan de

Back