adeti erken getiren haplar var..eczaneden bi sorustur istersen....ilk gününüzü zehir etmeyin..of baska caremiz yokmus ayipmis erken birlikte kalkmaliymisizayni gece yola cikicaktik yoksa ama izi nvermediler napiyim sizcee yaaaeyvahedigeldismile
sagolun kizlar zehir olmamali zaten onlara bubu yasatmicamyok sabah kalip beze bakmalar falan ne yapip edip bi yolunu bulmam lazim
d. kontrol hapi kullansam dügünden 3 gün önce biraksam olurmu acaba
sagolun kizlar zehir olmamali zaten onlara bubu yasatmicamyok sabah kalip beze bakmalar falan ne yapip edip bi yolunu bulmam lazim
d. kontrol hapi kullansam dügünden 3 gün önce biraksam olurmu acaba
sizin aile de var mı böyle adet.. bakarlar mı beze falan?
artık kimse bunu yapmıyor düşünmeyin bence.
malesef var hala...benim ex kaynana kapida beklemis..benim haberim bile yoktu...wc ye gidince hemen isaret bezini kapmis oglundan...bende soke olmustum..o evliligin ne tadi oluyor ne tuzu....insanin piskoljisini fena sekilde etkiliyor..o evliliktende soguyor insan....benimde gelinim olursa hayirlisiylan asla böyle ilkel cirkin bir davranis yapmayacagim..böyle kaynanalarda kimsenin karsisina cikamsin insallah :Saruboceq:sizin aile de var mı böyle adet.. bakarlar mı beze falan?
artık kimse bunu yapmıyor düşünmeyin bence.
bizde var canim malesef
malesef var hala...benim ex kaynana kapida beklemis..benim haberim bile yoktu...wc ye gidince hemen isaret bezini kapmis oglundan...bende soke olmustum..o evliligin ne tadi oluyor ne tuzu....insanin piskoljisini fena sekilde etkiliyor..o evliliktende soguyor insan....benimde gelinim olursa hayirlisiylan asla böyle ilkel cirkin bir davranis yapmayacagim..böyle kaynanalarda kimsenin karsisina cikamsin insallah :Saruboceq:
slm arkdaslar ben dügün gnü adet olmak istiyorumsacma gelicek ama ilk gece kaynanamlarda kalmak zorunda olcaz büyük ihtimalle planlarimiz alt üst oldu eger edet olursa gerdegede girmeyiz ben de bu kadar stres yapmam nasıl denk getirebilirim haplarla falan .(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?