• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün günü adet

Miniciqim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
113
0
96
37
Almanya
slm arkdaslar ben dügün gnü adet olmak istiyorum :( sacma gelicek ama ilk gece kaynanamlarda kalmak zorunda olcaz büyük ihtimalle planlarimiz alt üst oldu eger edet olursa gerdegede girmeyiz ben de bu kadar stres yapmam nasıl denk getirebilirim haplarla falan .(

Son düzenleyen: Moderatör:
of baska caremiz yokmus ayipmis erken birlikte kalkmaliymisiz :( ayni gece yola cikicaktik yoksa ama izi nvermediler:( napiyim sizcee yaaaeyvahedigeldismile

tatlım otel gibi bi yer yok mu yakınlarda le bir yer ayarlasalar o sizin özel bi gününz tamam illa o gün olmasın otelde de kalsanız ama niye onalrın evinde kalacaksınız off ben sinir oluyom böyle biz gençlerin işlerine karıstılar mı yaa

sagolun kizlar zehir olmamali zaten onlara bubu yasatmicam :( yok sabah kalip beze bakmalar falan ne yapip edip bi yolunu bulmam lazim
d. kontrol hapi kullansam dügünden 3 gün önce biraksam olurmu acaba :(

sagolun kizlar zehir olmamali zaten onlara bubu yasatmicam :( yok sabah kalip beze bakmalar falan ne yapip edip bi yolunu bulmam lazim

sizin aile de var mı böyle adet.. bakarlar mı beze falan?
artık kimse bunu yapmıyor düşünmeyin bence.

cok saygısızca birsey bu yaa bu sizn eşinile aranızda birsey kimin karısma hakkı varr:olmaz:

sizin aile de var mı böyle adet.. bakarlar mı beze falan?
artık kimse bunu yapmıyor düşünmeyin bence.
malesef var hala...benim ex kaynana kapida beklemis..benim haberim bile yoktu...wc ye gidince hemen isaret bezini kapmis oglundan...bende soke olmustum..o evliligin ne tadi oluyor ne tuzu....insanin piskoljisini fena sekilde etkiliyor..o evliliktende soguyor insan....benimde gelinim olursa hayirlisiylan asla böyle ilkel cirkin bir davranis yapmayacagim..böyle kaynanalarda kimsenin karsisina cikamsin insallah :Saruboceq:

arkadaşım progesteron hormonuyla adet sağlayan ilaçlar var 5 gün içip 1 hafta bekliyorsun doktora sor ona göre ayarla zamanını, adet olursun eğer bu çözümse tabii... kolay gelsin Allah böyle sıkıntıya sokulan gençlere yardım etsin her daim insanları anlamak zor malesef....

doğum kontrol hapı denersen 3 yerine 4 gün önceden bırak ne olur ne olmaz.ben 4 gün sonrası adet görüyorum.peki eşinin tutumu ne bu konuda?yani hiç bu yollara başvurmadan o gece kaynananlarla aynı evde olacağınız için utandığını sölesen ve bi birliktelik yaşamasanız anlayışla karşılarmı?

bizde var canim malesef:(

malesef var hala...benim ex kaynana kapida beklemis..benim haberim bile yoktu...wc ye gidince hemen isaret bezini kapmis oglundan...bende soke olmustum..o evliligin ne tadi oluyor ne tuzu....insanin piskoljisini fena sekilde etkiliyor..o evliliktende soguyor insan....benimde gelinim olursa hayirlisiylan asla böyle ilkel cirkin bir davranis yapmayacagim..böyle kaynanalarda kimsenin karsisina cikamsin insallah :Saruboceq:

:uhm: çok şaşırdım üzüldüm arkadaslar. benim eşimin ailesi karslı. doğulu olmalarına rağmen asla sözü geçmedi böyle birşeyin. hiç ima bile etmediler.
madem durum böyle elbet bir çözüm yol bulmalısınız. doğum kontrol hapları işe yarayacaktır. yada doktora gidip ona göre konuşup yardım isteyin.

birşey sorucam kayınvalide illa ki evde mi oluyor?
siz o gece orada kalacaksanız ortalık batmasın diye birlikte olmadık diyin yada ben heryerde duş alamam o yüzden eve kadar sabredicek diyin.. off:( bilmiyorumkismile

of ya bezi daha sonra gösterseniz olmazmı biz oyle yapmıştık zaten o stresle bişey olmayabilir olsada kan gelmeyebilir benim hemen kan gelmemişti ben panikledim eşim anlayış gösterdi adet icabı buyuklere haber verilir bizde hersey yolunda diye kayınvalidemi çağırıp alt kattan durumu açıkladı eşim oda uzulmeyin olabilir gibilerinden bizi rahatlattı yani buyuklerimizinde bilinçli ve anlayışlı olmaları gerekıyor daha sonra kan geldiği zaman 1hafta sonra bezi kaynanama verdim bakmadı bile gozunuz aydın dedi ve bezi bırakmıştı gunumuzde malesef iştenmeyen şeyler olabiliyor ama herşey eşinde bitiyor bence eşin olacak insanla guzelce konus anlat ona bu geceyi farklı bir sekılde hayal ettiğini baskalarının hayallerini ertelemesine izin verme istedikleri bezse ona herzaman bakabilirler oysa sizin düğün geceniz tekrar yasanmıycak.:olmaz:

ya ne kadar bi iğrenç durum hiç bez falan göstemedim onlara ne canım.nasıl bi saçmalık bu.Bu ay adet olunca kontrol hapına başla o kutu bitince yani düğüne 4--5 gün kala bırak hastalanırsın.kayınvalidende suç sizi niye o gece yanında istiyor.bu insanlar çok acayip ya

slm arkdaslar ben dügün gnü adet olmak istiyorum :( sacma gelicek ama ilk gece kaynanamlarda kalmak zorunda olcaz büyük ihtimalle planlarimiz alt üst oldu eger edet olursa gerdegede girmeyiz ben de bu kadar stres yapmam nasıl denk getirebilirim haplarla falan .(

bence bu kadar kasma. düğünden sonra 1 hafta kaynımın evinde kaldık(olayın abesliğini hiç düşünmediler, kalmak istemiyorum deyince vay bu kız bizi istemiyo diye kıyametleri koparttı erkek tarafı..)hoş, onlar evi boşalttılar bizim için ama yine de sinir bozucu bi durum. bence adet olmana gerek yok.kuzenimin de yolu uzun olduğu için onlar da bi gece kaldılar ama sorun olmadı. bi gece sabredersiniz ne olacak ;) kaygın korkun varsa anlat nişanlına.kadınların üzerine saldıran erkekler devri kapandı diye düşünüyorum yerimseniben

Back