Düğün gecesi

dlnmss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
140
50
Evlendiği gece regl olanlar o geceyi nasıl geçirdi sonrasında nasıl bir yol izlendi yaşanmış veya fikirleri olanlar yazabilir mi

İlaçla geciktirme yapabilirsiniz. İlaç kullanmasaniz bile bitmesini bekleyin. Sonrasını kasmadan zamana bırakın

Baska bir yolu yok bunun. Cinsel hayatin varsa tampon ya da adet kabi kullanacaksin. Agri icin ilac alacaksin. Yoksa hap kullanacaksin.

Benim tam adet günümdü. Hep de günü gününe olurdum hatta saati şaşmazdı. O gün stresten gelmedi 3gün geciktim. Zar kanını eşim adet sandı hatta. Ama değildi
3gün sonra balayına çıktık orda adet oldum 1 hafta

Bende böyle birşey olmasını istemiyorum sanırım bende ilaç yoluna başvuracağım

Ben de tam düğün günümde adettim ama bir şey diyeyim mi. En rahat günümdü. 1 kez WC’ye gitmek aklıma gelmedi ve o gece eşimle ilişki stresine gitmedim. Kafam acayip rahattı. Düğünden 1 hafta sonra ilişkiye girdik, bence 10 numaraydı Bana kalırsa doğal dengeni hiç bozma

Evlendiği gece regl olanlar o geceyi nasıl geçirdi sonrasında nasıl bir yol izlendi yaşanmış veya fikirleri olanlar yazabilir mi
Benimde pazar günü nikahım var. Regl belirtilerim başladı. Ama henüz olmadım. Büyük ihtimalle nikah günüme denk gelecek. Geciktirici almayı düşünmüyorum. Mecbur geçmesini bekleyeceğiz.

talihsizlik olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…