Regl olmamak icin doktora gidip ilac yazdirabilirsin.Evlendiği gece regl olanlar o geceyi nasıl geçirdi sonrasında nasıl bir yol izlendiyaşanmış veya fikirleri olanlar yazabilir mi
Bunu düşündüm ama sağlık açısından risk olur muRegl olmamak icin doktora gidip ilac yazdirabilirsin.
Olsaydi doktorlar vermezdi dimiBunu düşündüm ama sağlık açısından risk olur mu
Kullanım şekli nasılBaska bir yolu yok bunun. Cinsel hayatin varsa tampon ya da adet kabi kullanacaksin. Agri icin ilac alacaksin. Yoksa hap kullanacaksin.
Aynı bendeGeciktirici kullanın kafanız rahat etsin. Ben gelinlikle ped değiştirme derdiyle uğraşmak istemezdim.
Hiç kullanmadım daha önce kullanımı nasılGeciktirici kullanın kafanız rahat etsin. Ben gelinlikle ped değiştirme derdiyle uğraşmak istemezdim.
Doktora gidip muayene olun, kullanmamanız gereken bir durum olduğunu düşünürse kullanma der en azından. Muayene olmadan eczaneden de alabilirsiniz, kullanımını eczacı anlatır.Hiç kullanmadım daha önce kullanımı nasıl
Bende böyle birşey olmasını istemiyorum sanırım bende ilaç yoluna başvuracağımBenim tam adet günümdü. Hep de günü gününe olurdum hatta saati şaşmazdı. O gün stresten gelmedi 3gün geciktim. Zar kanını eşim adet sandı hatta. Ama değildi
3gün sonra balayına çıktık orda adet oldum 1 hafta
İlaç dengeyi bozuyor ama canım.Bende böyle birşey olmasını istemiyorum sanırım bende ilaç yoluna başvuracağım
Youtube da videolari var. Melisa gelis diye bir kanaldan izleyebilirsiniz.Kullanım şekli nasıl
Benimde pazar günü nikahım var. Regl belirtilerim başladı. Ama henüz olmadım. Büyük ihtimalle nikah günüme denk gelecek. Geciktirici almayı düşünmüyorum. Mecbur geçmesini bekleyeceğiz.Evlendiği gece regl olanlar o geceyi nasıl geçirdi sonrasında nasıl bir yol izlendiyaşanmış veya fikirleri olanlar yazabilir mi
Benim tam adet günümdü. Hep de günü gününe olurdum hatta saati şaşmazdı. O gün stresten gelmedi 3gün geciktim. Zar kanını eşim adet sandı hatta. Ama değildi
3gün sonra balayına çıktık orda adet oldum 1 hafta