Aynen öyle. Keşke o gün adet olsaydım da balayının 3-4 gününü keyif yapaydım dedim.talihsizlik olmuş :)
Bendekullandım ama sonraki dört beş ay öyle ağırlarım olduki dayanılmayacak derecede hep doktora gittim bence kullanmaRegl olmamak icin doktora gidip ilac yazdirabilirsin.
Bence iyi olmuş bi açıdan iyileşmiş olmuşsunuz ben hasta olmadım ama ilk günden sonra baya 10 gün felan olmamıştı yara olmuştu ilaçla iyileştiAynen öyle. Keşke o gün adet olsaydım da balayının 3-4 gününü keyif yapaydım dedim.
Bence iyi olmuş bi açıdan iyileşmiş olmuşsunuz ben hasta olmadım ama ilk günden sonra baya 10 gün felan olmamıştı yara olmuştu ilaçla iyileşti
biz kadınlar neler çekiyoruz ya :)Benim de ilk 3 gün yara oldu zaten canım ondan dedim bari o günlere denk geleydi zaten yaradan dolayı birliktelik olmuyordu bari reglin bi kısmı da aradan çıkaydı
Aahh ahh deme ya. Bitmedi çilemizbiz kadınlar neler çekiyoruz ya :)
Bende bundan korktumBendekullandım ama sonraki dört beş ay öyle ağırlarım olduki dayanılmayacak derecede hep doktora gittim bence kullanma
Aynen öyle birde bu sorun var ay allahım inşallah erken olur biterGelinlikle ped değiştirmek sıkıntı olabilir, hele tarlatan giyeceksen aman allahım wc ye gitmek büyük problem .
Ben sırf bu nedenle ilaç kullanmıştım. İlişki önemli değil o beklenir acelesi yok ama gelinlikle wc sorun olur bence.
Adet başlamadan önce öyle kramplarım oldu ki anlamadım her ay doktora gidiyordum nefes alamayacak dereceye gelmişti ama şuan dan kullandım adetliyken gelinlik yoğunluk felan çok olacak o da rahatsız eder diye.cunku gelinligi sabah giydim em som düğün bittiğinde saat 12 ydi o zamana kadar WC felan gidemedimBende bundan korktum
Düğün tarihini tahmini şekilde regl zamanına gelmeyecek şekilde ayarlarsınEvlendiği gece regl olanlar o geceyi nasıl geçirdi sonrasında nasıl bir yol izlendiyaşanmış veya fikirleri olanlar yazabilir mi
ilaç ismi paylaşmıyım ama geciktirici hap var ucuz da, eczaneden istesen verir.ama şahsen kullanmayı hiç sevmem regl olmuyorsun ama her etkisini x10 yaşıyosun , bünyeden bünyeye değişebilir ama bende böyle.Evlendiği gece regl olanlar o geceyi nasıl geçirdi sonrasında nasıl bir yol izlendiyaşanmış veya fikirleri olanlar yazabilir mi