Düğün gecesi

Aynen öyle. Keşke o gün adet olsaydım da balayının 3-4 gününü keyif yapaydım dedim. 😂
Bence iyi olmuş bi açıdan iyileşmiş olmuşsunuz ben hasta olmadım ama ilk günden sonra baya 10 gün felan olmamıştı yara olmuştu ilaçla iyileşti

Benim de ilk 3 gün yara oldu zaten canım ondan dedim bari o günlere denk geleydi zaten yaradan dolayı birliktelik olmuyordu bari reglin bi kısmı da aradan çıkaydı 😂
Bence iyi olmuş bi açıdan iyileşmiş olmuşsunuz ben hasta olmadım ama ilk günden sonra baya 10 gün felan olmamıştı yara olmuştu ilaçla iyileşti

Beeen balayında adettim, bekledik bikaç gün nılecek canım😁

Gelinlikle ped değiştirmek sıkıntı olabilir, hele tarlatan giyeceksen aman allahım wc ye gitmek büyük problem .
Ben sırf bu nedenle ilaç kullanmıştım. İlişki önemli değil o beklenir acelesi yok ama gelinlikle wc sorun olur bence.

Gelinlikle ped değiştirmek sıkıntı olabilir, hele tarlatan giyeceksen aman allahım wc ye gitmek büyük problem .
Ben sırf bu nedenle ilaç kullanmıştım. İlişki önemli değil o beklenir acelesi yok ama gelinlikle wc sorun olur bence.
Aynen öyle birde bu sorun var ay allahım inşallah erken olur biter :KK43:

Bende bundan korktum
Adet başlamadan önce öyle kramplarım oldu ki anlamadım her ay doktora gidiyordum nefes alamayacak dereceye gelmişti ama şuan dan kullandım adetliyken gelinlik yoğunluk felan çok olacak o da rahatsız eder diye.cunku gelinligi sabah giydim em som düğün bittiğinde saat 12 ydi o zamana kadar WC felan gidemedim

Doğum kontrol hapı kullanıyordum, aslında durum kontrol altındaydı ancak eşim düğün tarihini kafasına göre erkene çekince doktorun da izniyle ilacı uzattım regl olmamak için. Ben zaten çok oynadım hormonlarımla. Kankamın düğünü olur adeti ileri atarım, bilmemne olur geri çekerim. Şimdi de vücut kafayı yedi zaten. 🤣

Düğün günüm adetimin ikinci günüydü ama hiç zorlanmadım sadece benim adet dönemim çok ağrılı geçiyor ağrım olmasın diye ağrı kesiciye yüklenmiştim birazcık o kadar :KK45: gerdek olayını da adetim bitince yaşadık yani 4 gün sonra o da balayına denk geldi zaten sıkıntı olmadı :KK55: Ben adet geciktirici falan kullanmak istemedim dengemi bozuyor benim öyle şeyler :KK12:

Yav keşke benimki de nikahıma denk gelse ama ağrısız bir şekilde. :KK14:

Evlendiği gece regl olanlar o geceyi nasıl geçirdi sonrasında nasıl bir yol izlendi 🤗🙈 yaşanmış veya fikirleri olanlar yazabilir mi
ilaç ismi paylaşmıyım ama geciktirici hap var ucuz da, eczaneden istesen verir.ama şahsen kullanmayı hiç sevmem regl olmuyorsun ama her etkisini x10 yaşıyosun , bünyeden bünyeye değişebilir ama bende böyle.

Her şey o gece olmak zorunda değil. Regl olmasaydınız da olmak zorunda değildi. Nasıl geçirilir konusu kişiden kişiye değişir. Belki yorgunluktan uyuyakalabilirsiniz, ya da kendi aranızda romantik bir kutlama yapmaya devam edersiniz.

Sonra ilişkiye girin illa o gece adet değil

X