• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri düğün fotoğraflarıyla gelinliğim

Benim de fotoğraflarda takıldığım tek nokta kuşağınız oldu ama onu zaten siz belirtmişsiniz.Onun haricinde her şeyiniz mükemmel görünüyor diyebilirim.Gelinliğinizin eteğine ve saçlarınıza bayıldım.Çiçek deseniz ayrı güzel..Her şey çok iyi yahu daha ne denir bilemedim ki. =) Hep mutlu olun. :nazar:

mutululuklar dilerim çok güzel görünüyor herşey :9
ama ben en çok gelin saçınıza ba-yıl-dım
canım ben de bozulur diye çekiniyorum ama sıkıntı yaşadın mı hiç açık saçta?

mercan, açtığın konuyu gayet net hatırlıyorum ve başlığın altında ismini görünce konuyu hevesle açtım. harika bir gelin olmuşsun, maşallah gelinliğin çok yakışmış. eski fotoğraflarında çok zayıf görünmüştün gözüme ama bunlarda gayet iyisin.

gelinliğinin kendisi çok hoş. buketini çok beğendim, hem renk hem şekil itibariyle. ve evet, kesinlikle renkli buket fotoğraflarda daha iyi sonuç veriyor. ben de inşallah fuşya buketimle fotolarımı çekineceğim :D

ama biliyor musun, seni en çok duvak tercihin için tebrik ettim. bu duvak tarzına ba-yı-lı-rım. yalnız, ben olsam en azından yarı toplu bir saç modeli yaptırır ve duvağı aşağıdaki gibi başımın arkasında hare misali olacak şekilde dolayarak taktırırdım.

kanarifirfirli2011duvak.jpg

minenescim çok teşekkür ederim!dedim ya son dkya kaldı her şey çoğu şeyi detaylı incelemedim bile;)saça gelince benim sacım cok gür arkadan tokalarla tutturduk yarım toplu gibi oldu aslında...senin de fotolara bakıcam hemen!biraz uzak kaldım evlilikten snr foruma:)

Gelinlik mükemmel beldeki detay şahane.Bende uçuk pembe kurdela istiyorum.Gelinliğin dikim mi yoksa hazır mı merak ettim hoş olmuşsun:54:

gelinliğim hazır modeldi ben aynısının kırık beyazını yaptırdım üstüme göre cnm:)cok teşekkür ederim:)

Gelinliginiz cok güzel size cok yakışmıs
Size birsey sormak istiyorum ben saclarımı acık sızınkı gibi yaptırmak istiyorum
Duvagı nasıl taktılat tam anlayamadım saclarınızın daha yakından fotarafı varsa benim için koyarmısınız
Teşekkürler..
ay bende unuttum su an,bakayım bi fotolara dönerim sana cnm:)

Ya ben gelinliğine bayıldım.. Nerede yaptırdınız hazır mı aldınız yoksa diktirdiniz mii :((( nolurr cevappp bende aynından istiyommm :))

pelincim relactive de hazır olarak beğendim ama benim için kırık beyazını ve üstüme göre olanını yaptılar:)cok teşekkür ederim:)

mutululuklar dilerim çok güzel görünüyor herşey :9
ama ben en çok gelin saçınıza ba-yıl-dım
canım ben de bozulur diye çekiniyorum ama sıkıntı yaşadın mı hiç açık saçta?

ve son olarak inanın sacımda en ufak bir bozulma yasamadım ki ben doğal durmasını cok istiyordum o yüzden eser ölçüde sprey sıkıldı diyebilirim..hatta acılmasını bile istedim dalgaların daha doğal durması için:)tabi sac yapısından dolayı değişiyor olabilir sana tavsiyem daha önceden sacında maşa yaptır,bu sayede anlamış olursun hem de aradan bir düğün cıkarırsın;):54:

Back