• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri düğün fotoğraflarıyla gelinliğim

mercan2003

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
152
1
118
İzmir
$gelinlik1.jpg $gelinlik2.jpg $gelinlik3.jpg $gelinlik4.jpg $gelinlik5.jpg $gelinlik6.jpg $gelinlik7.jpg $gelinlik8.jpg

kızlar daha önceden topic açmıştım gelinliğimi göstermiştim bir de benim üstümde görün nasıl olmus?belki birilerine ilham olabilir...
ilk başta şunu belirteyim,ben kuşağa takmış bir durumdaydım o zzmanlardan konuyu okuyanlar bilirler...kuşağı gelinlikçime yaptırmayı denedim ama berbat bişey yapıp tutuşturdu elime::5: ben de o zamanlar artık düğün stresinden ziyadesiyle bunalmış durumdaydım bi saatten sonra hiç bir şeyi takmıyorsun stress kotan dolunca...:18:amaaaaann deyip çıkıveriyosun uğraşıcak takatin kamlıyor çünkü....:37:neyse ben de yurtdışından beğendiğim hazır bir model sipariş ettim ama tabi çin malı çinliğini gösterdi karşıma resimdeki kuşak çıkıverdi....ben de sırf içimde kalmasın diye fotoğraf çekimlerinin bir bölümünde taktım kuşağı...çiçeklerimle aynı renkte olmasını istemiştim ama çiçeği de aynı renk bulamadım...(düğün günü siparişini verdim:53::))duvak ve taç konusu da ayrı bir mevzu tabi...duvağımı tepeden istiyorum fakat gelinlikçim uzun yapmakta ısrar etmiş!...ben bir ara götüreyim değiştireyim diyordum ama o ara hiç olmadı maalesef...

şimdi tabi düşününce ah diyorum kızıyorum kendime ama o anki psikoloji çok zor gerçekten...benim şu düğün işlerinden öğrendiğim bir şey varsa siz siz olun son dakikaya bırakmayın hiç bir işi...gerçi beni şartlar zorlamıştı...ben de ay yeter herşeye kabulum diyip kenara attım kendimi...aslında kötü de olmadı:))
tabi şu yazıdan yaptığım hiç bir şeyi beğenmediğim çıkmasın bu haliyle de beğeniyorum çok ama şu da olsa iyi olurdu fln diyor insan işte:)neyse uzun bir ara vermiştim kk ya çenem düşmüş bu süre zarfında...:52:

fotoları yüklemeye çalışıcam ayrıntıları belli olan fotoları seçtim ki anlaşılabilsin model...:34:

ben çok beğendim..
çok güzel ve zarif olmuşsun..
gelinlik çok yakışmış sana..
bir ömür boyu mutluluklar dilerim:21:

mercan, açtığın konuyu gayet net hatırlıyorum ve başlığın altında ismini görünce konuyu hevesle açtım. harika bir gelin olmuşsun, maşallah gelinliğin çok yakışmış. eski fotoğraflarında çok zayıf görünmüştün gözüme ama bunlarda gayet iyisin.

gelinliğinin kendisi çok hoş. buketini çok beğendim, hem renk hem şekil itibariyle. ve evet, kesinlikle renkli buket fotoğraflarda daha iyi sonuç veriyor. ben de inşallah fuşya buketimle fotolarımı çekineceğim :D

ama biliyor musun, seni en çok duvak tercihin için tebrik ettim. bu duvak tarzına ba-yı-lı-rım. yalnız, ben olsam en azından yarı toplu bir saç modeli yaptırır ve duvağı aşağıdaki gibi başımın arkasında hare misali olacak şekilde dolayarak taktırırdım.

kanarifirfirli2011duvak.jpg

Kuşağın için üzüldüm. Zamanın olsa kendin de malzeme araştırarak bir şeyler yapabilirdin belki. Ama yine de keşkelere kapılma. Gayet güzel görünüyorsun...

çok güzel olmuşsun canım çok tatlısın..resimlerde çok güzel olmuş.. gelinliğinde gayet hoş.. özellikle saçına bayıldım çok güzel olmuş... :71:

cok güzel olmus bence hersey, insan ne kadar özenirse o kadar aksilik cikiyor..
ama bence süper gözüküyorsun, fotoraflarda muhtesem olmus.. :nazar:

çok hoş olmuşsunuz maşallah:nazar:
ömür boyu mutluluklar dilerim...
veeee şu anda karar verdim ben de açık saç istiyorum düğünümde:52: :9:

Son düzenleme:
Gelinlik mükemmel beldeki detay şahane.Bende uçuk pembe kurdela istiyorum.Gelinliğin dikim mi yoksa hazır mı merak ettim hoş olmuşsun:54:

Gelinliginiz cok güzel size cok yakışmıs
Size birsey sormak istiyorum ben saclarımı acık sızınkı gibi yaptırmak istiyorum
Duvagı nasıl taktılat tam anlayamadım saclarınızın daha yakından fotarafı varsa benim için koyarmısınız
Teşekkürler..

Ya ben gelinliğine bayıldım.. Nerede yaptırdınız hazır mı aldınız yoksa diktirdiniz mii :((( nolurr cevappp bende aynından istiyommm :))

Ya ben gelinliğine bayıldım.. Nerede yaptırdınız hazır mı aldınız yoksa diktirdiniz mii :((( nolurr cevappp bende aynından istiyommm :))

Sanıyorum ki hazır, İzmir relactive gelinlik, 2011 modellerinde 7. Sayfada görebilirsin. Cidden çok güzel ama :)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 277204 Eki Görüntüle 277206 Eki Görüntüle 277207 Eki Görüntüle 277208 Eki Görüntüle 277209 Eki Görüntüle 277210 Eki Görüntüle 277211 Eki Görüntüle 277212

kızlar daha önceden topic açmıştım gelinliğimi göstermiştim bir de benim üstümde görün nasıl olmus?belki birilerine ilham olabilir...
ilk başta şunu belirteyim,ben kuşağa takmış bir durumdaydım o zzmanlardan konuyu okuyanlar bilirler...kuşağı gelinlikçime yaptırmayı denedim ama berbat bişey yapıp tutuşturdu elime::5: ben de o zamanlar artık düğün stresinden ziyadesiyle bunalmış durumdaydım bi saatten sonra hiç bir şeyi takmıyorsun stress kotan dolunca...:18:amaaaaann deyip çıkıveriyosun uğraşıcak takatin kamlıyor çünkü....:37:neyse ben de yurtdışından beğendiğim hazır bir model sipariş ettim ama tabi çin malı çinliğini gösterdi karşıma resimdeki kuşak çıkıverdi....ben de sırf içimde kalmasın diye fotoğraf çekimlerinin bir bölümünde taktım kuşağı...çiçeklerimle aynı renkte olmasını istemiştim ama çiçeği de aynı renk bulamadım...(düğün günü siparişini verdim:53::))duvak ve taç konusu da ayrı bir mevzu tabi...duvağımı tepeden istiyorum fakat gelinlikçim uzun yapmakta ısrar etmiş!...ben bir ara götüreyim değiştireyim diyordum ama o ara hiç olmadı maalesef...

şimdi tabi düşününce ah diyorum kızıyorum kendime ama o anki psikoloji çok zor gerçekten...benim şu düğün işlerinden öğrendiğim bir şey varsa siz siz olun son dakikaya bırakmayın hiç bir işi...gerçi beni şartlar zorlamıştı...ben de ay yeter herşeye kabulum diyip kenara attım kendimi...aslında kötü de olmadı:))
tabi şu yazıdan yaptığım hiç bir şeyi beğenmediğim çıkmasın bu haliyle de beğeniyorum çok ama şu da olsa iyi olurdu fln diyor insan işte:)neyse uzun bir ara vermiştim kk ya çenem düşmüş bu süre zarfında...:52:

fotoları yüklemeye çalışıcam ayrıntıları belli olan fotoları seçtim ki anlaşılabilsin model...:34:

çok çok güzel olmuşsun maşallah :) ben de saçlarımı açık yada yarım toplu düşünüyorum ama korkuyorum ya bozulursa diye :18: herhangi bir problem yaşadın mı?

Back