- Konu Sahibi mercan2003
kızlar daha önceden topic açmıştım gelinliğimi göstermiştim bir de benim üstümde görün nasıl olmus?belki birilerine ilham olabilir...
ilk başta şunu belirteyim,ben kuşağa takmış bir durumdaydım o zzmanlardan konuyu okuyanlar bilirler...kuşağı gelinlikçime yaptırmayı denedim ama berbat bişey yapıp tutuşturdu elime: ben de o zamanlar artık düğün stresinden ziyadesiyle bunalmış durumdaydım bi saatten sonra hiç bir şeyi takmıyorsun stress kotan dolunca...:18:amaaaaann deyip çıkıveriyosun uğraşıcak takatin kamlıyor çünkü....neyse ben de yurtdışından beğendiğim hazır bir model sipariş ettim ama tabi çin malı çinliğini gösterdi karşıma resimdeki kuşak çıkıverdi....ben de sırf içimde kalmasın diye fotoğraf çekimlerinin bir bölümünde taktım kuşağı...çiçeklerimle aynı renkte olmasını istemiştim ama çiçeği de aynı renk bulamadım...(düğün günü siparişini verdim:))duvak ve taç konusu da ayrı bir mevzu tabi...duvağımı tepeden istiyorum fakat gelinlikçim uzun yapmakta ısrar etmiş!...ben bir ara götüreyim değiştireyim diyordum ama o ara hiç olmadı maalesef...
şimdi tabi düşününce ah diyorum kızıyorum kendime ama o anki psikoloji çok zor gerçekten...benim şu düğün işlerinden öğrendiğim bir şey varsa siz siz olun son dakikaya bırakmayın hiç bir işi...gerçi beni şartlar zorlamıştı...ben de ay yeter herşeye kabulum diyip kenara attım kendimi...aslında kötü de olmadı:))
tabi şu yazıdan yaptığım hiç bir şeyi beğenmediğim çıkmasın bu haliyle de beğeniyorum çok ama şu da olsa iyi olurdu fln diyor insan işte:)neyse uzun bir ara vermiştim kk ya çenem düşmüş bu süre zarfında...
fotoları yüklemeye çalışıcam ayrıntıları belli olan fotoları seçtim ki anlaşılabilsin model...