- 20 Mart 2011
- 13.813
- 32.360
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevaplar icin tskler taki ne takmaliyim
Kararsiz kaldim ama oneriler cok guzel tesekkurler dugun 15 gun sonra deneyip gormek en iyisi son halimi size yazarim yada foto gonderirimTüm özelliklerini bilmeden bir yorum yapmak aslında çok uygun değil ama benim bu elbise için tavsiyem
üzerinde siyah parçalama olmasaydı, gold detaylı bir stiletto ya da ince bantlı gold veya lame bir açık ayakkabı ya da ten rengi bir ayakkabı önerirdim.
Siyah garni kullanıldığı için üçüncü bir renk gözü yorar.
Eğer mat ve tam teninin renginde bulabilirsen ayak parmaklarını göstermeyecek bir ayakkabı giyebilirsin.Tam teninin renginde bulamazsan siyah mat deri stilotto da çok zarif bir alternatif olacaktır.İnce bantlı çok yüksek ve ince topuklu bir açık ayakkabıda sıra dışı bir altarnatif olur.Ancak açık ayakkabıyı iddalı bir model seçersen küçük bir küpe dışında aksesuar takmamanı öneririm.
Çanta siyah ve küçük bir portfoy çanta öneririrm.Eğer siyah ayakkabı tercih edersen küçük parlak taş detayları olan bir çanta hiç fena olmaz.