How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Düğün davetiyemiz konusunda karar verdik...

bana davetiye ile ilgili ayrıntıları verir misin..teşekür ederim.ben de davetiyeyi halletmeye çalışıyorum.

bencede mekan süper davetiyelerde çok şeker allah mesut etsin cnm:64:

ben de şişeleri çok orjinal buldum. bana da bilgi verebilir misin acaba?
bu arada mutluluklar dilerim.

gerçekten şişelerde çok güzel. bende böyle bişey yapmak isterdim aslında emek vererek ortaya bişeyler çıkınca çok kıymetli ve özel oluyor.

davetiyenize bayıldım, fikir süper, çok şık. ayrıntıları bende öğrenebilir miyim?

Benim de nişanlım kaptan olduğu için; davetiyelerimizi ya da şekerlerimizi şişe içinde hazırlamayı planlıyoduk. Bu başlığı görmem iyi oldu. Çünkü bu şişelerin maliyeti konusunda endişelerim vardı. Siz bu şişelerin kaç tanesine, ne kadar para vermiştiniz? Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. (Ha bir de nereden almıştınız?) :17:

Merhaba bu fikir uzun süredir benim de kafamda anca araştırmalarım sonucunda cam şişe bulamıyorum istediğim gibi... acaba rica etsem bana şişeleri nereden aldığınızı yazabilir misiniz?:19:

Merhaba ;
Şişeler için Duruesans ile görüşebilirsin, internetten şişe seçeneklerini de görebilirisin ... Mutluluklar dilerim

çokk güzel ya hele davetiyeye bayıldım evlenesim geldi ya :) :) Çok değişik :) allah mutlu etsin :):9::69:

o nasıl bi davetiye bayıldıııımmmm canım harıka olmuş davetiyen evlenesim geldi valla :)))

Merhabalar,

Benim bir arkadaşım fikri çok beğenmiş ancak şişe ve diğer gereken şeyleri nereden alacağını bilemiyor.
Yardımcı olabilir misin?

Teşekkürler:1:

Eki Görüntüle 136951 Eki Görüntüle 136952 Eki Görüntüle 136953 Eki Görüntüle 136954 Eki Görüntüle 136955 Eki Görüntüle 136956 Eki Görüntüle 136957 cam şişeler mantarları ile yaklaşık olarak 160 tl tutuyor, içerisinde ki kağıtta A4 boyutunda arkası desenli olarak bir çok büyük kırtasiye yada ofis malzemesi satan yerlerde satılıyor.
Yabancı sitelerde bir çok davetiye formatları bulunmakta.
A4 kağıdından 4 davetiye şablonu hazırlanabilir.

Ben cam şişeleri sipariş ettim onlar geldiğinde adım adım yaptığım işlemlerin resimlerini çeker buradan yayınlarım benim düğünümün konsept rengi mor- beyaz ( el çiçeğim, masa dekorlarım düğün yolunda ki çiçekler) o yüzden davetiyemde de mor ince kurdele kullanacağım ... Nikah şekerimde mor ve beyaz lale soğanları olacak daha önce nikah şekeri kısmında yayınlamıştım ... daha detaylı bilgi isteyen olursa özleden ürünleri aldığım firma bilgilerini verebilirim

bende bu tarz davettiye düünüyorum yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum

Back