Düğün davetiyemiz konusunda karar verdik...

keeper

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
339
3
96
45
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ,

Değişik olsun istedik, içinde bizimde emeğimiz olsun dedik ve mümkünse bir sürede olsa sevdiklerimiz tarafından saklanmasını arzu ettik
İşte sonunda karar verdik sizden de fikirlerinizi bekliyorum , beğenen arkadaşlar olursa size şişeyi nereden bulduğumuzu ve diğer detayları verebilirim...

Eklentiler

• $4497286642_8f1fe41da9.jpg
    109,9 KB · Görüntüleme: 763
çok beğendim, çok değişik. kaç yaşıma geldim hala davetiye koleksiyonu yapıyorum ben =)) ama genelde tanıdıklarım gelen davetiyeleri atıyorlar günü geçince. bu da atılmayacak bir şey =))

farkli bi davetiye.. icindeki yazilar nasil peki? tam olarak nasil bi davetiye?
baska bi fotograf eklersen daha anlasilir olur..

cam şişeler mantarları ile yaklaşık olarak 160 tl tutuyor, içerisinde ki kağıtta A4 boyutunda arkası desenli olarak bir çok büyük kırtasiye yada ofis malzemesi satan yerlerde satılıyor.
Yabancı sitelerde bir çok davetiye formatları bulunmakta.
A4 kağıdından 4 davetiye şablonu hazırlanabilir.

Ben cam şişeleri sipariş ettim onlar geldiğinde adım adım yaptığım işlemlerin resimlerini çeker buradan yayınlarım benim düğünümün konsept rengi mor- beyaz ( el çiçeğim, masa dekorlarım düğün yolunda ki çiçekler) o yüzden davetiyemde de mor ince kurdele kullanacağım ... Nikah şekerimde mor ve beyaz lale soğanları olacak daha önce nikah şekeri kısmında yayınlamıştım ... daha detaylı bilgi isteyen olursa özleden ürünleri aldığım firma bilgilerini verebilirim

HArika yaa Tüh ben evleneli 3 yıl oldu şimdi görmemin faydası yok

Evet mekanımızda burası Yıldız Teknik Ünv. hisar tesisleri bogaza nazır :) önce nikahımız kıyılacak ardından kokteyl yapacağız ... Gün sayıyoruz artık ...

düşündüğün her şey çok güzel
mekana ve fikirlerine bayıldım
görmek için sabırsızlanıyorum
çook mutluluklar dilerim
ayrıntıları özelden alabilirim

Cok sanslisiniz, sanirim az sayida davetli var..
Hayalimdeki nikaha yakin..
Mutluluklar diliyorum simdiden

çok özeniyorsunuz belliki seçimleriniz şık abartıdan uzak ..tam benlik .şimdiden hayırlı olsun

çok güzel olmuş çok özenilmiş.
detayları ben de alabilirmiyim özelden
kaç adet yaptırdın
nerden aldın ve şişenin boyutu nedir

Son düzenleme:
Bir detay isteği de benden olsun :)

Davetiyeniz de nikah yeriniz de harika. Allah tamamına erdirsin inşallah. Hazırlıklarda kolaylıklar diliyorum.

Davetiyenize, nikah sekeri icin lale sogani fikrinize bayildim.. Bizim konsept rengimiz de beyaz- mor olucak.. Davetiyenizi nasil hazirladiginiz hakkinda daha detayli bilgi verebilirseniz cok sevinirim..

Simdiden mutluluklar diliyorum.

nefis

arkadaşlık isteği de yolladım bende öğrenmek isterim nerden kaça vs?

bana daha çok var ama bende merak ettim:) acaba yıldız teknik mezunlarına indirim sağlıyorlarmı

Öncelikle hepinizin güzel yorumları için teşekkür ederim.
Son sorudan başlayarak cevaplamaya çalışacağım,
* Yıldız Teknik Ünv. mezunları için % 10 'luk bir indirim söz konusu.
* Davetiye ile ilgili sorulara gelince; önce kendim yapmak arzusundaydım ancak daha sonra işlerim o kadar yoğunlaştı ki kendim yapma hayalimi rafa kaldırmak zorunda kaldım.
Bunu yapabilecek birini bulmak oldukça zor olsada sonunda o kişiyi buldum ...
* Özelden isteyen arkadaşlar için iletişim bilgilerini verebilirim ...

Evet mekanımızda burası Yıldız Teknik Ünv. hisar tesisleri bogaza nazır :) önce nikahımız kıyılacak ardından kokteyl yapacağız ... Gün sayıyoruz artık ...

düğünün oldmu mu bilmiyorum ama mekandan memnun musun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…