Düğün dansı hakkında bilgisi olanlar.

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.597
4.466
873
Evlenecek çiftlerimiz mutlaka düğünde özel olmak ister,
peki düğün dansı için ders alan yada alabilirim diye düşünen var mı aramızda?

Son düzenleme:
Şanslısınız valla benim öyle bir şansım yok.küçük bir ilçedeyim dans kursu alacağım en yakın yer manisa varsa tabi yada izmir.bana uyarda nişanlım çok yoğun sürekli çalışıyor.yani biz basma kalıpla dans edip gidicez anlıycanız:)))

olsun sizde inttenden araştırın kolay figürlü mükemmel danslar vardır

Mutlaka vardır canımda.tek başıma araştırmayla olmazki.nişanlım sabahtan akşama çalışıyor.akşamda başka işleri var evlenene kadar bu tempo dahada devam edicek sanırım.anlıycan imkansız gibi.birbirimizi göremiyoruzki dans figürlerini denesek:) umrarım sizler istediğiniz gibi dans edebilirsiniz.sakın kimsenin ne gerek vardıi,bunlarda gösteriş meraklısı.... gibi cahilce sözleri takmayın.bu sizin düğününüz ne olmasını istiyorsanız öyle yapın.herkşey gönlünüzce olsun inşallah.

canım benim kuzenim almıştı bakırköydeydi yeri ama ayrıntı bilmiyorum
çok güzel oldu onlar rumba yapmıştı
şarkıları da historia de un amor
eğer o zamanki şartlar uygun olursa bende kursa gitmek istiyorum
içindeki figürler çok güzeldi çok alkışlandı herkes beğendi :93:
Bence de kursa gidin :97:

Son düzenleme:
sipaydi düün dansına ben de gittim eşimle. biz de rumba yaptık hem derslerde çok eğlendik stres attık hem de düğünde ortaya güzel bir şey çıktı, çok hoş tepkiler aldık hep. İmkanı olan herkese öneririm =)

peki canım fiyatları nasıldı kaç ders?

canım bizimkisi 5 saatti. Ama bize promosyon olarak 1 aylık salsa dersi de hediye ettiler. Düğün dansı öncesi salsaya gittik ki biraz deneyimimiz olsun (hocamızın önerisyle). biz rumba yapmıştık. fiyat konusuna gelince yanlış hatırlamıyorsam 5 saat için 350 lira ödemiştik.

Canım sizlere son tavsiyem düğünde dans ediceksiniz gelinlikle.yani provalardan birinde mutlaka gelinliğide giyin.en mantıklısı o .yoksa eşortmanlarla dans et et sonra giy kocaman kabarık gelinlik napcanızı şaşarsınız.son olarakta gelinliğiniz kabarıksa bence daha romantik slow bişiyler daha iyi hareket romantiz açısından.eğer sade ve kabarık değilse hareketli daha iyi olur.çok eğlenceli olabilirsiniz.kalıpları yıkmış gelinle damat.valla sizi öyle görüpte yanınıza oynamaya kalkmak yürek ister beaa

zaten son provayı düğünde giyeceğin ayakkabı ve tarlatanla yaptırıyorlar. Ayrıca dansı da gelinlik türüne göre seçiyorsunuz.

zaten son provayı düğünde giyeceğin ayakkabı ve tarlatanla yaptırıyorlar. Ayrıca dansı da gelinlik türüne göre seçiyorsunuz.

Olması gerekende o ama yinede aklıma geldi belki ihmal edilirse sonucu kötü olur diye söyledim.hiç kimsenin emeği boşa gitmemeli öyle bi günde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…