- Konu Sahibi Su_perisiiii
Kaç sene geçti dügünüm olalı,
Bide bunumu dert ediyim.
Bide bunumu dert ediyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ediyorum sizin yerinizeKaç sene geçti dügünüm olalı,
Bide bunumu dert ediyim.
Etme boşver herkesin kendine göre,Ben ediyorum sizin yerinize
Size Allah korusun hirsiz girse hic altin filan aramasina gerek yok.direkt mutfaga dalsa tabakla canakla koseyi doner desenize:)Düğün dernek sevmem... yapmam. Millet göbek atıp gerdan kiracak diye kredi asla cekmem. Beni topuğumdan vursalar bile asla.
Ama gelelim sacma zevklerime...
Tabak takimimi 4,5 bin Euroya aldım.
Bardaklarim ( komple, kirmizi ve beyaz şarap, şampanya, su ) 1,5 bin euro
Catal filan 850
Tencere ve tava 1800...
Seviyorum bende böyle şeyleri...
Ayni şekilde bir havlum 85 euro...
Liste böyle uzar...
Size Allah korusun hirsiz girse hic altin filan aramasina gerek yok.direkt mutfaga dalsa tabakla canakla koseyi doner desenize:)
Nasil kullaniyorsunuz ki o kadar pahali esyalari..hadi tabak bardak bende severim ama havlu nasil ya??Yuzumu silmeye cekinirim.islak cikarim banyodan.yrterki havlum eskimesin..)
düğün isteyen masrafını da karşılasın bir zahmet.. size mi ödetiyorlar bir de istemediğiniz halde..kızlar benimmi içim gecmiş yoksa millet mi abartıyor şu düğün olayını?
kayınvalidemgil bana göre düğünümüzü baya bi abarttı gereksiz birsürü masrafa girdiler. Ben cok sade istemiştim ama beni dinleyen olmadı. biz bir düğüne davetliyiz, benim düğünüm yanında ne ki, kız çeyizine altın catal bıçak seti almış
Bana kalsa sadece bir nikah yeterdi ve düğün için harcananlarla mobilya alırdım, şimdi en azından kredi ödemiyor olurduk
Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Gece gece bunu niye kendime sorun ettim onuda bilmiyorum
Düğün dernek sevmem... yapmam. Millet göbek atıp gerdan kiracak diye kredi asla cekmem. Beni topuğumdan vursalar bile asla.
Catal filan 850
Tencere ve tava 1800...
Liste böyle uzar...
Oy oy oy..
Millet yarım yamalak yıkadığı ellerini, yağlı yüzünü silecek diye bir havluya 85 euro verilir mi yahu?
Ben günlüklere en fazla 10 tl verdim. Çeyizimdekileri kullanmıyorum bile hatta dolabı bekliyorlar..
Düğün dernek sevmem... yapmam. Millet göbek atıp gerdan kiracak diye kredi asla cekmem. Beni topuğumdan vursalar bile asla.
Catal filan 850
Tencere ve tava 1800...
Liste böyle uzar...