Düğün Albümüm

2010 yılında evlendim ,albümümüde düğünü yapacağım yerle anlaşıp yaptırdım. Dışarda çekimde yapıldı,1 büyük kendi seçtiğimiz resimlerden albüm,aynısından 2 tane küçük boy,3 tanede duvara asmak için poster boyutunda yaptırdım,ayrıca tüm düğünün video çekimide vardı ve 1000 lira değildi hepsi.
1000 lira etmez yani sizin fotoğraflarınız. Sadece çekip vermiş olacak,siz birde tab ettirip albüm yaptırsanız bir o kadar daha vereceksiniz aşağı yukarı.
Yerinizde olsam hiç eyvallah etmem,giyerim gelinliğimi,eşimede damatlık,giderim nerede istiyorsam çektiririm en alasından fotoğraflarımı,güzelde albüm yaptırırım. O kuzenede selam dahi vermem. Elinde patlasında görsün.

2012de ben 750 tl ye yaptırdım, 60 resime mi 1000 tl istiyo, eşin başta bedavaya gelecek sandı ama stüdyonun verdiği fiyattan tuzluya geldi sanırım, stüdyo ne kadar istemişti
Canım eşim bedavaya anlaşmadi biz dış çekim aynı stüdyo 790 a yaparım dedi sonra stüdyo istedik onada 350 TL ye anlaştık ki kendi geldi bize teklif etti parayı konuşmadı biz annesinin evine gittik albüm için resim seçmeye gelmedi ben kimsenin hakkını yemek istemem orada başka çiftlerin albümleri vardı 1250 civarı almış ben şok oldum annesine de dedim ben veremem bu parayı o da ben bilmem kızım gelsin konusun dedi ki gelmedi aramadı aradık açmadı ilk 1 sene eşim cok uğraştı hiç bir şekilde muhatap almadı bizi sonra eşim aramadı çok ara dedim aramadı dün kendi ulaştı bize dalga geçer gibi resimler evde bi yerdeydi galiba ben flaş a koyar yollarım sen 1000 TL gönder önce dedi

Gelinliğinize girebiliyor musunuz çok merak ettim.Eğer gelinliğiniz oluyorsa havalar güzelleşince vakit kaybetmeden foto çekiminizi yapın.Hayır ben olsam o adama vereceğim 1 kuruşa bile acırım içime otururdu walla.Bir de 60 resime 1000 lira verdiğinizi düşünemiyorum bile!!!

Hak yiyor işte aklı sıra şimdi heryer den engelledi bizi

başta anlaştığınız stüdyo 790 dedi, kuzen 350 mi dedi anlamadım ben

Böyle terbiyesiz birine para mı verilir bir de gdip başka bir fotoğrafçıya fotoğrafları montajlayıp albüm yaptıracaksınız onun için de bi ton para verip uğraşacaksınız

Canım gelinliğeşim girebilirim 4 kilo fazlam var ama kiraladık evde koyacak yerim yoktu gitsem aynı gelinliği bulabilirmiyim bilmiyorum

nasıl ispat edecekler ki, bi mekan olsa kaporan faturan vs oluyo ama bu durumda ne yapılabilir bilemedim
Telefon görüşmesi mesaj vs. Vardır sanırım fotoğrafları vermesini istedikleri. Akraba da olsa ortada bir dolandırıcılık var ya ben yine de sırf rezil etmek için acardim davayı. Olay bi daha gelinlik giy cektir ne olacak ı geçmiş çünkü.

Ya o kuzene var ya öyle sinirlendim ki anlatamam emeğinizi çöp etmiş.Annesini ara konuş diyeceğim ama bu sefer de işler büyüyecek arada tatsızlık olacak.Eğer resimler elindeyse almaya bak pazarlıkla.

hadi sen aileye yeni giriyosun bilmiyosun kimseyi ama ya eşin, insan az çok bilir akrabasını

dışarıda dış çekim + albüm + büyük poster fotoğraf + usbde tüm fotolar 800 tl burda kuzen kazığı

Bakın bir akşam o kuzen de evdeyken resimlere gidip bakın eşinle.Ailesi de olaya şahit olsun.Eğer gerçekten almaya değecek resimlerse güzel bir albüm 2 küçük albüm resimlerle birlikte 1000 lirayı verebilirsiniz.Şimdi gelinliğiniz bile yokmuş gidip gelinlik kiralamak 750-1000 tl nerden baksanız.O yüzden lanet olsun deyip resimleri alın ancak mutlaka evine gidin hatta bir büyüğünüz eşinizin ailesi vs de olsun yanınızda

başta anlaştığınız stüdyo 790 dedi, kuzen 350 mi dedi anlamadım ben
Canım stüdyo dış çekim için 790 dedi biz stüdyo için 350 TL ye anlaşmıştık fotoğrafçıyla sonra düğün günu ben kuafordeyken bu pislik eşimi ikna etmiş hallederiz demis ama herseyin içine etti adı şerefsiz

Canım eşim halledecem dedi inşaAllah halleder yoksa feristahi gelse kimse alamaz elimden benim anlimda enayi mi yazıyor pislik adama bak eşim de diyor bu böyle değildi bu şerefsiz olmuş resmen önceden bu şekil bi durum olmadığı için eşim ne mal olduğunu anlayamamis

çok sinir bozucu, içim soğusun yeniden çekim yaptırayım desen bile o gün ki heyecan olur mu, gelinlik kirala saç makyaj çekim şimdi toplasan 3000 i bulur, hepten sinir de olabilirsin ben ne yapıyorum diye

son gün anlaştığınız adamı iptal etmekle büyük hata yapmışsınız. ona yaptığınız haksızlık konusuna hiç girmeyelim bile.

bana kalırsa sizin fotoğraflar yok silinmiş.

o kuzene değil 1000 tl günahımı vermem.
yeniden çekim yaptırın daha iyi.
1000 tl nedir ya, ben de ilkbaharda kızımla birer beyaz şilebezi elbise giyip dış çekim yaptırmak istiyorum (evlenirken yaptırmamıştık)
şileye gidip yarısı sahilde yarısı ormanda çekime albüm dahil 1000 tl gibi fiyatlar çıkarıyorlardı, sonra tanıdık denk getirdik bedava çekecek. gitmişken bi yemek ısmarlarız hahahha

Hayırlısı olsun canim benim kızım da büyüyünce yaptırmak isterim

son gün anlaştığınız adamı iptal etmekle büyük hata yapmışsınız. ona yaptığınız haksızlık konusuna hiç girmeyelim bile.

bana kalırsa sizin fotoğraflar yok silinmiş.
Evet silindi bende onu düşünüyorum maalesef ulaşamıyoruz kendilerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…