Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Et YemekleriDüdüklü tencerede kuzu incik-Marmarabirlik Zeytinyağı sponsorluğunda
Kızlar günaydın Yemeğime gecmeden önce belirtmek istedim çalışıyorum ve Yemekleri kolaylaştırarak yapmaya çalışıyorum aslında bu yemek tencerede kısık ateşte pişmeli ama o kadar zamanım olmayınca imdadıma düdüklüm koşuyor birde sunumum çok iyi olmadı işten koca kişisi erken gelince işten hele de birde açsa Ki birde daha yeni sigarayı bırakmışsa Sunumum istediğim gibi olmadı kusura bakmayın nolur.Şimdi gecelim yemeğimize
MALZEMELER Damak tadınıza göre kuzunun istediğiniz bölümünü kullanabilirsiniz Zeytinyağı Yarım limon (kuzunun kokusunu alması için) Kekik Pul biber Karabiber Tuz Eki Görüntüle 2047630
Bu esnada malum kuzu eti pişerken ağır bir koku yayar bunu engellemek için etleri mühürlerden içine yarım limon sıkıyorum bu kokuyu engelliyor Eki Görüntüle 2047648 Eki Görüntüle 2047647 Daha sonrasında kekik,tuz ve baharatları ilave ediyoruz etin yüzüne çıkmayacak kadar sıcak su ve çok az da zeytinyağı koyup düdüklümüzü kapatıyoruz ve pişirmeye devam ediyoruz. Eki Görüntüle 2047654 Eki Görüntüle 2047650