Dudak Makyajı Dudaklarını kemirenler...

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

siyahinmatemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
355
2
merhaba arkadaşlar..benim sorunum dudaklarımı devamlı yalamam bir de etlerini kopartmam..sırf bu yüzden mat renkli rujları kullanamıyorum..çatlak çatlak görünüyor...parlak likit rujlar kullanmak zorunda kalıyorum..dudaklarımı nasıl pürüzsüz yapabilirim..

Ayy bu sorunun aynisi ne yazikki bende de var :KK31:
Nivea'nin dudak koruyucusunu kullandim yumusatsin diye, o da ise yaramadi ustune bi'de ne zaman sursem ucuk cikartti ben de atmak zorunda kaldim :KK43:
Bana da bi' cozum lazim :26:

Benim soguk havalarda cok kuruyor, gerginlesiyor mecburen ıslatmak zorunda kalıyorum..
Herseyi denedim bende nıvea, sebamed, roc..
Rujsuz gezmiyorum üstelik ama yine aynı her gece nemlendirici sürüp yatıyorum sabah yumusacık oluyor dis fırcasıyla ölü deriyi soyuyorum sonra nemlendirici ve ruj..
Her gün yapıyorum bu islemi.

Ben bugün watsons' tan blistex diye dudak balsamı aldım bu bölümde '' en iyi dudak balsamı '' bölümünde duymustum. Memnun kalanlar cok fazla. Mentollüsünü aldım etkisi gercekten de uzun sürüyor ve uzun süreli nemlilik ve rahatlık saglıyor. Tavsiye ederim.

Ben bugün watsons' tan blistex diye dudak balsamı aldım bu bölümde '' en iyi dudak balsamı '' bölümünde duymustum. Memnun kalanlar cok fazla. Mentollüsünü aldım etkisi gercekten de uzun sürüyor ve uzun süreli nemlilik ve rahatlık saglıyor. Tavsiye ederim.

Herkes memnun sanırım ama ben memnun kalmadım nedense. Dudaklarım çatlak sürüyorum yine çatlak. Gece sürüp sabah kalkınca yumuşamış oluyo ama yine de etkisini kısa sürede kaybediyo.:KK19:

merhaba arkadaşlar..benim sorunum dudaklarımı devamlı yalamam bir de etlerini kopartmam..sırf bu yüzden mat renkli rujları kullanamıyorum..çatlak çatlak görünüyor...parlak likit rujlar kullanmak zorunda kalıyorum..dudaklarımı nasıl pürüzsüz yapabilirim..

dudaklarınızı pürüssüz isdiyordanız evvela diş fırçasıyla dişinizi fırçaladıkdan sonra fırçalayın ama macunsuz olucak kesinlikle birde dudak balmları var ama ruj şeklinde olmucak onların içinde meyve aroması vs. gibi maddeler var buda çok etkili olmaz ben size tender balm önericem bi deneyin küçük ama çok etkili bir ürün bu üründen hiç şikayet duymadım duyulcağınıda sanmıyorum hiç birzaman efsanesi 45 yıllık bir ürün ve dünya çapında kullanılıyor uçuk kremi olarakda meşhur oldu gerçekden hemen geçiriyor mutlaka oriflame yapan bir tanıdığınız vardır 1 kere kullanın farkı görüceksiniz ben pembe doğal kokusuz olanını tavsiye ederim

en kolay çözüm gece yatmadan vazelin sürmek dudağa, sabah kalkınca yumuşacık oluyor ve çatlak-kuru görünüm kayboluyor. dudak balmından daha etkili geldi bana

Son düzenleme:
oriflame'nın tender care balm ürününü kullanmanızı tavsiye ederim. bende de aynı sorun var fakat cok memnunum. çatlaklara çok iyi geliyo.

Loccitane markasının shea butter diye bir ürünü var.Dudaklarıma uyguluyorum ben cok ii geliyordu.Piyasadaki ürünlerin en azından İstanbulda bulunanların cogunu kullanmıs biri olarak öneririm.Ama oda sıcaklıgında tutun bu ürünü.Sert diye kaloriferin üstüne koymayın benim gibi.Yag oldugu için eriyor direkt.Daha sonra donuyor yine ama sıvı olunca dökme riski olusuyor.

bende aynı dertten muzdariptim dişlerimi fırçalarken yanıyodu yemek yerken yanıyodu ruj sürüyorum yokuş aşşaaa gidiyodu aralara giriyodu:KK53: sonra dişlerimi fırçalarken dudaımıda fırçaladım şu eos lip balm dan aldım, dudaklarım hem çk lezzetli oldu hemde süper yumuşacık:KK52:

kemirmekten dudağım kalmadı :KK52: sürekli vazelin krem vs sürüyorum ama kemirmek alışkanlık olmuş bende :KK50:

aynı sorun bende de var gün içinde de sürekli nemlendiri var elimde ama yok yok yok pelte pelte kuruyor kabul gibi bi de işte tutamayıp çenemi kopartıyorum yara oluyorlar of çok fena!

Bende strese girince koparırdım,aşırı olmasada çatlak çatlak olurdu.Nivea,Blistex,Avonun balmları.. Sayamayacağım kadar çok ürün kullandım. Ama Vazelini tek geçerim :21:

Bende ustteki deriyi yoluyorum surekli :-/ Babam cok kiziyor ayni sekilde nisanlimda ama artik o kadar alismisim ki elim surekli orda ve surekli kaniyor

Aksamlari yatarken vaselin suruyorum sabaha yumusacik oluyo bu sefer yolmasi daha keyifli oluyo :26:kurtulamiyorum bu durumdan :KK43:

X