• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudakla diş arasındaki zarın kopması

semsire

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
23
5
611
Ankara
oglumun üst dudak ile dişlerini bağlayan dikey zar dün akşam dişini beşiğin kenarına vurması sonucu koptu. sorun olur mu?

ben çok küçükken, (sanırım 6-7 yaşlarındaydım hatırlıyorum çünkü) aynı şekilde kaza yaşadım kuznimle oynarken.çok kanamıştı ve acımıştı.geçmiş olsun bebişine.üzüldüm o acıyı yaşadığı için.sonuç ne mi ben de.zaten doğuştan hafif bir tavşan dudağım vardı.öyle özürlü değil.üst dudağım yukarı doğru biraz ama bu olaydan sonra tam tavşan oldum.bi de ağzım pek kapanmıyor.yani iki dudak birleşmiyor.ben yapıyorum ama bir süre sonra unutuyorum ve kendiliğinden açılıyor.ama şu var herkes benim bu halime bayılıyor.çok orjinal çünkü.sülalede herkes açık ağızlım tavşan dudakım diye severdi beni.30 yaşındayım hala böyle.diktirebilirsin eğer yarası tazeyse ama bence gerek yok.dr a götürdün mü beni götürmemişlerdi.önemsenmedi mi arada kaynadım mı kalabalıkta bilemiyorum :52:

Back