• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak kanseri

diladuru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2019
2.602
3.374
63
33
Merhaba
Alt dudagimda ici siyah bir sislik olustu yaklasik 10 gündür devam wdiyor bu durum hast en erken 8 şubata randevu verdi ve internette dudak kanseri disibda bisey cikmiyor biliyorum internet genelde yaniltici ama sadece dudak kanseri cikiyor
Sorum daha once bunu duyan yasayan var mi agrisiz bir sislik ama cok telaslandim

Merhaba
Alt dudagimda ici siyah bir sislik olustu yaklasik 10 gündür devam wdiyor bu durum hast en erken 8 şubata randevu verdi ve internette dudak kanseri disibda bisey cikmiyor biliyorum internet genelde yaniltici ama sadece dudak kanseri cikiyor
Sorum daha once bunu duyan yasayan var mi agrisiz bir sislik ama cok telaslandim
Nette zaten ne aratsan kanser diyor, saçım dökülüyor diyorsun kanser, dilim acıyor kanser, memem ağrıyor kanser, popom kaşınıyor kanser. Sigara içiyorsan bırak derim ama her kistik yapı kanser değil. Benim dilimin ucunda düzensiz yaralar olmuştu kesin kanser diye gittim doktora çünkü senin gibi araştırma yapmıştım. Vitamin eksikliği çıktı, kendine işkence etme kardeşim bir şey olmaz Allah’ın izniyle ❤️

Back