Dudak Makyajı Dudak kalınlaştırmak

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
Merhaba kızlar. zemuszemus Benim de üst dudağım ince; alt dudağım iyi. Kalem egzersizini yapmayı düşünüyorum ama sadece üst dudak için düşünüyorum. Bu egzersiz alt dudağa da etki ederse Bülent Ersoy gibi çıkmıyım. kaydirigubbakcemile3

ay ilk defa yaptım çok hoşuma gitti arada durup yutkunmak gerekio ama olsun çok sevdim =) :KK70:

bal sürüp eski bi diş fırçasıyla fırçalayın kızlar çok etkili.

şuanda benimde dudaklarımda kalem var çok inceler yaaa :KK43: umraım işe yarara

bende hemen aldım ağzıma kelemi meraktan ama zaten çok kalın dudaklarım iyice şişti..bidaha tövbe:)
kesinlikle ihtiyacı olan yapsın bence çok etkili:)

güzel fikir valla,arada duyuyodum bunu deneyelim bakalım :)

bütün mesajları okudum ve son 5 dk dır yapıyorum :KK1: yalnız benim özellikle üst dudağım çok acıyor yaparken niye öylee??

dudaklarınızı vazalinle fırçalayın kızlar yatmadan öncede bephanten merhem sürün yağlı olanı. sabah gözlerinize inanamicaksınız! :))) :nazar:

kızlar ya ben beş altı gündür kalem egzersizi yapıyorum ama dudağımda hiç bir şişme olmuyor. bunun için zaman gerekir biliyorum ama benim takıldığım bu değil. her kalem egzersizinden sonra dudaklarım buruş buruş oluyor. yanlış mı yapıyorum acaba diyorum ama videoyu da izledim yanlış yaptığımı düşünmüyorum. acaba sizdede oluyor mu buruşma?

Arkadaşlar benim bunların dışında başka kendime göre bir önerim var, ben ilk Vaseline dudak nemlendiricimi sürüyorum sonra çok doğal tonlarda dudak kalemiyle dudaklarımı çerçeveliyorum. Daha sonra dudaklarımı birbirine sürtüp çizgiyi dağıtıyorum ve dudaklarım dolgun, etli görünüyo. Harika bence deneyin derim. :)

1 aydır kalem egzersizlerini yapıyorum :)) (ruj yok)

Eklentiler

• $1395811_619293141450391_122725055_n.jpg
    $1395811_619293141450391_122725055_n.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 446
X