dudak dolgusu

Merhaba Arkadaşlar bende dudaklarıma dolgu yaptırdım fakat üst dudağımın sağ tarafı daha çok şişti. yani sağ üst dudağım sağ yarısı ve sol yarısı farklı duruyor. doktor bunun ödem olacağını söyledi fakat 3 hafta geçmesine rağmen sağ tarafımdaki şişlik geçmedi. ben artık ödem olmadığını düşünmeye başladım. bununla ilgili bilgisi olan varmı ?

Doktorunuzla gorusun bence bende yaptirdim 1yila yakin oldu ama ilk zamanlar hicbir sorun yasamadm halada yasamiyorum

cnm bende yaptırmayı düşünüyorum dolgu sonrası oral seks yapabildin mi ? o_O cevaplarsan sevinirimm :KK33:

merhaba arkadaşlar ben de dolgu konsun da çok maduriyet yaşamış biriyim çünkü ben de hiç bilmeden araştırmadan bir yerde yaptırdım o kadar biçimsiz bir drum oluştu ki üst dudağım ve alt dudağım arasında uçurumlar kadar farklar oluştu üst dudağım da şekil bozuklukları oluştu ve dudağımı düzeltene kadar çok fazla uğraş sarf ettim ve uzun ca bir süre hiç bir şey yaptırmadım taaki bir arkadaşımın dudaklarını yaptırdığı ve bana ısrarla tavsiye de bulunduğu yere gidip dudaklaarımı yaptırana kadar şu an dudaklarım çok güzel oldu çünkü doktor gerçekten çok ilgilendi ve dudaklarıma sanki sihirli bir el dokunmuş gibi oldu :) benden size tavsiye lütfen yeri iyi seçin ;)

Dudak dolgumu yaptıralı 1 hafta oldu yüz dolgusu yaptırmıştım önceden şuanda dudaklarıma yaptırınca sorunlarım bitti yaptırcak herkese doktorumu önerebilirim :)

Dudak dolgumu yaptıralı 1 hafta oldu yüz dolgusu yaptırmıştım önceden şuanda dudaklarıma yaptırınca sorunlarım bitti yaptırcak herkese doktorumu önerebilirim :)
Güle güle kullan canım:KK45:

Dudak dolgusunun ömrü kişinin bünyesine göre 6 ile 12 ay arasında değişmektedir. Dolgu malzemesinin etkisi geçtikten sonra dudaklar eski haline döner, sarkma veya yamulma gibi deformasyonlar görülmez. Kişinin dudakları dolgu işleminden önce nasılsa aynı haline dönecektir.

Sevgiler...
Kendi yağımızdan yapılırsa ne kadar sürer etkisi?

Mrb bursada dudak dolgusu yaptırabileceğim cerrah? Birde kalıcı olmuyor sa ne anlamı varki şaşırdım hala kalıcı değil mi? :KK20:

Merhaba arkadaslar bende Nisantasında Dr. Nezih KARACA'ya yüz ve dudak dolgumu yaptirdim.gulerken olusan cizgilerim zaman icerisinde beni olduğumdan daha yasli gostermeye baslamisti ve dudaklarimin da ince olmasindan sikayetciydim.Neyse ki Nezih bey gibi dogal dolgu yapan bir doktorla tanistim.yuzum cok guzel kendimi 10 yas genclesmis gibi hissediyorum dudaklarım cok dogal ve orantılı.Herkese tavsiye ediyorum.iciniz rahat bi sekilde gidebilirsiniz.

ay evet onu nasıl yapıyolar ya düşünmüştüm ama korktum yani yaptırmaktan acıkcası bende cok begenıyorum bazılarınınkini cesaret yok :)

Back