Dudak Dolgusu Yaptırdım. Dudaklarım sönmeye başladı. Normal mi?

mrvt96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
6
2
28
Dün bu saatlerde yaptırdım, aksam saatlerinde davul gibi ödem toplamaya basladı ama bugünde dudaklarımdaki ödem hızlı söndü. Yani sanki dudağımda dolgu yokmus gibi azalmaya basladı. Yine dudak dolgusu olduğu belli tabiki ama eski dudaklarıma dönmesinden korkuyorum.
Yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi?
Dudaklarımdan memnunum ama

Eski dudaklarına dönme sansı yok bi akşamda da nasıl söndü birkaç gün pik e ulasmasi lazımdı kontrolün olmiyacak mı 15 gün sonra

Eski dudaklarına dönme sansı yok bi akşamda da nasıl söndü birkaç gün pik e ulasmasi lazımdı kontrolün olmiyacak mı 15 gün sonra
Eski dudaklarıma dönme değil ama ödemlerim hızlı iniyor sanki ya ödem inince de psikolojik mi nedir dudaklarımda iniyormuş gibi hissediyorum. Gözüme garip geliyor. Psikolojik mi bilmiyorum.
Olacak. Diğer kalan mlimi ekleyecekler. ☺️
İlk yaptırdığım ve şuanki hali bu durumda

Eklentiler

• 1000026473.jpg
    1000026473.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 25
  • 1000026413.jpg
    1000026413.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 25
İlk yaptırdığın hali güzel değilmiş zaten çok fazla şiş su anda daha güzel odemler inince daha da güzel olur psikolojik merak etme bana da inmiş gibi geliyor ama benim zaten 1 seneyi geçti çok aşırı şiş şiş ben burdayım demesine gerek yok

İlk yaptırdığın hali güzel değilmiş zaten çok fazla şiş su anda daha güzel odemler inince daha da güzel olur psikolojik merak etme bana da inmiş gibi geliyor ama benim zaten 1 seneyi geçti çok aşırı şiş şiş ben burdayım demesine gerek yok
Ben çok beğendim ilk halini açıkçası. Yatarken aşağıdan çektikleri için mi bilmiyorum garip çıkmış. Geri kalan ccleri eklemediler henüz, onlarda eklenince cok daha güzel olacak inanıyorum. Teşekkür ederim.

Ben çok beğendim ilk halini açıkçası. Yatarken aşağıdan çektikleri için mi bilmiyorum garip çıkmış. Geri kalan ccleri eklemediler henüz, onlarda eklenince cok daha güzel olacak inanıyorum. Teşekkür ederim.
Zaten 15 güne anca oturuyor geriside eklenince istediğin gibi olur merak etme bide zamanla incelmiş gibi hep gelecek o biraz psikolojik :)

Bende yakın zamanda yaptıracağım , acaba acı hissettinizmi ? Muhakkak hissediliyordur acı ama çokmu azmı merak ettim
Bir de nerede yaptırdınız acaba ?
Ben ince dudaklıyım
Rus tekniği ince dudaklar için daha uygunmuş ama çok acıyormuş o teknik
O yüzden kafam karmakarışık aslında
Bir de acısından korkuyorum ki halbuki acı eşiğim iyidir

X