Eski dudaklarıma dönme değil ama ödemlerim hızlı iniyor sanki ya ödem inince de psikolojik mi nedir dudaklarımda iniyormuş gibi hissediyorum. Gözüme garip geliyor. Psikolojik mi bilmiyorum.Eski dudaklarına dönme sansı yok bi akşamda da nasıl söndü birkaç gün pik e ulasmasi lazımdı kontrolün olmiyacak mı 15 gün sonra
Ben çok beğendim ilk halini açıkçası. Yatarken aşağıdan çektikleri için mi bilmiyorum garip çıkmış. Geri kalan ccleri eklemediler henüz, onlarda eklenince cok daha güzel olacak inanıyorum. Teşekkür ederim.İlk yaptırdığın hali güzel değilmiş zaten çok fazla şiş su anda daha güzel odemler inince daha da güzel olur psikolojik merak etme bana da inmiş gibi geliyor ama benim zaten 1 seneyi geçti çok aşırı şiş şiş ben burdayım demesine gerek yok
İlk yaptırdığın hali güzel değilmiş zaten çok fazla şiş su anda daha güzel odemler inince daha da güzel olur psikolojik merak etme bana da inmiş gibi geliyor ama benim zaten 1 seneyi geçti çok aşırı şiş şiş ben burdayım demesine gerek yok
Zaten 15 güne anca oturuyor geriside eklenince istediğin gibi olur merak etme bide zamanla incelmiş gibi hep gelecek o biraz psikolojik :)Ben çok beğendim ilk halini açıkçası. Yatarken aşağıdan çektikleri için mi bilmiyorum garip çıkmış. Geri kalan ccleri eklemediler henüz, onlarda eklenince cok daha güzel olacak inanıyorum. Teşekkür ederim.
Bende yakın zamanda yaptıracağım , acaba acı hissettinizmi ? Muhakkak hissediliyordur acı ama çokmu azmı merak ettim
Bir de nerede yaptırdınız acaba ?
Ben ince dudaklıyım
Rus tekniği ince dudaklar için daha uygunmuş ama çok acıyormuş o teknik
O yüzden kafam karmakarışık aslında
Bir de acısından korkuyorum ki halbuki acı eşiğim iyidir
AyyEn çok acıyan dolgu bence dudak dolgusu
Fakat dayanılmayacak bir acı değil
İyice uyuşturmasını söyleyin doktorunuzun.
Zaten acı eşiğiniz yüksekse hiç sıkıntı yok, korkulacak bir olay değil
Emin ol sonucu gorünce acısını umursamıyorsum acı eşiği nirvanada olan biriyim evet acıyor :)Ayyhem biraz içim titredi , hemde içim rahatladı
Güzellik hep acılıdır napalım
Yaptırınca buraya da yazarım çok heyecanlıyım
Ayyhem biraz içim titredi , hemde içim rahatladı
Güzellik hep acılıdır napalım
Yaptırınca buraya da yazarım çok heyecanlıyım
Emin ol sonucu gorünce acısını umursamıyorsum acı eşiği nirvanada olan biriyim evet acıyor :)
Emin ol sonucu gorünce acısını umursamıyorsum acı eşiği nirvanada olan biriyim evet acıyor :)
Ya kızlar bana nasıl güç verdiniz anlatamamBen Bu yaşıma kadar 3-4 defa yaptırmışımdır
İnanın öyle bir acı yok, ki hoşunuza giderse acı umurunuzda olmaz
İlk kez yaptıracaksanız 1cc öneririm ki, gözünüz alışsın önce
Valla öyleHer türlü acıya razıyım güzelleşmek uğruna
Rus tekniği tabiki benimde o profilde bilca fotom var vakabilirsin pp deki kırmızı rujda biraz garip duruyor ama normalde öyle değil direk profilime gir bak fotolarimaYa kızlar bana nasıl güç verdiniz anlatamam
Bir de size sorabilirmiyim
Acaba rus tekniği ve natural olanın ne farkı var ?
Şimdi hiç tecrübem olmadığı için gidince doktor mu söylüyor size bu uygundur diyeBen ankarada yaşıyorum sizler belki başka şehirdesinizdir ama yaptırdığınız yerlerden memnunmusunuz?
Ya kızlar bana nasıl güç verdiniz anlatamam
Bir de size sorabilirmiyim
Acaba rus tekniği ve natural olanın ne farkı var ?
Şimdi hiç tecrübem olmadığı için gidince doktor mu söylüyor size bu uygundur diyeBen ankarada yaşıyorum sizler belki başka şehirdesinizdir ama yaptırdığınız yerlerden memnunmusunuz?
Konudan bağımsız ama demeden edemicem çok güzelsiniz :)Ben Bu yaşıma kadar 3-4 defa yaptırmışımdır
İnanın öyle bir acı yok, ki hoşunuza giderse acı umurunuzda olmaz
İlk kez yaptıracaksanız 1cc öneririm ki, gözünüz alışsın önce
Valla öyleHer türlü acıya razıyım güzelleşmek uğruna
Rus tekniği dudağın m sekli olan yere daha çok mûdahale ediliyorNe demektecrübelerimizi aktarıyoruz, bu platform bunun için var zaten.
Rus tekniği ben yaptırmadım. Nasıl oluyor bilmiyorum normal dolgudan ne farkı var?
Normal dudak dolgusu yaptırdım, memnun kaldım.
İstanbulda olduğum için yer önermiyorum öyleyse ama fikir olması açısından dudak dolgu şeklimi ekliyorum buraya;
Eki Görüntüle 3500265
Sizin profilinize baktım ben, çok güzel görünüyorsunuz, saç tarzınız, makyajınız..Rus tekniği tabiki benimde o profilde bilca fotom var vakabilirsin pp deki kırmızı rujda biraz garip duruyor ama normalde öyle değil direk profilime gir bak fotolarima
Ayy şimdi pp fotonu gördümSizin profilinize baktım ben, çok güzel görünüyorsunuz, saç tarzınız, makyajınız..
dudak dolgusuna odaklanamadım
Dudak şekliniz ve dolgusu da benim gördüğüm çok ayarında duruyor, hatta böyle biraz dolgun, dikkat çekici dudak ben çok beğenirim,
zevk meselesi tabi ama bence kadına seksilik katıyor