Dudak Dolgusu Yaptıranlar Hadi Gelin Sohbet Edelim!

mrvt96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
22
5
28
Kızlar merhaba. Biraz dudak dolgusu hakkında sohbet edelim ne dersiniz? Kafamıza takılan soruları soralım.
Memnun olan var mı dudaklarından? Ödemleriniz ne kadar süre sonra indi, bu süreçte neler yaptınız vsvsvs.
Ben bu arada dün yaptırdım fakat benim ödemlerim sabahtan itibaren inmeye basladı.
1 cclik yaptırdım, benim dudaklarım çok ince olmadığı için. Fakat sanki dudaklarım ödem indikçe iyice küçülüyor hemen ya. Umarım dolgun gözükürler. dudağımın ortasında bir topaklanma var ama umarım ödemden kaynaklıdır.

Son düzenleme:
Odem yaşamadan olur mu hiç cnm ooooh hemde nasıl şişiyor ilk hafta sosis gibi gezersınız bunu aksine söylenyen yalan ben yaptım juvaderm orijinal barkodlu (kontrol edin doktorda çekınmeyın) 12bbn odedim yanı en pahalı ben odedim bence ama olsun kaliteli olsun. Ama problem ne biliyormusun ? 1 ay sonra inmiiiiiiş laaaa bu kadar para verdin belirgin olsun, doktoruna aradim çimdi kontrol rdv bekliyorum. Bakalım ne yapacak. 1 ay erimesi de bilim.

Nazolabial ( gulme cizgilerine ) yaptıran varmi kizlar?

Ya masallah ne kadar ödemissin. Ben 1 cc icin 7300 ödedim. Nereye yaptırdın?
Bana yarım cc dudak dolgusu yapıldı bu arada. Pazar günü 2.haftaö diğerini ekleyecekler ama suan bile dudaklarım kocaman. Alıp 3 4 ay sonra tekrar doldurultuluyor mu acaba onu soracağım.
Yoksa sosis gibi gezeceğim ortalıkta, dudaklarım zaten cokta küçük değildi normalde.
Bir de bir şey sormak istiyorum kafama takıldı. Dudaklarımın bazı yerleri balon balon, sivilci gibi pütürcükler var. Doktoruma sordum. Normal mi diye, pazar günü 2.haftan masaj yaparız düzelir dedi. Kafama cok takıldı ama. Su iç dedi bol bol, içiyorum ama geçmedi. Güvenilir bir yere yaptırdım memnunum ama bilmiyorum

Maalesef. Birisi de cevaplamamıs ama istersen acmadıysan konu acıp sorabilirsin
Maalesef. Birisi de cevaplamamıs ama istersen acmadıysan konu acıp sorabilirsin

Sağolun. Evet kimse bisey demedi. Ben vazgeçtim zaten yaptirmaktan.

Ben geçen yıl mayısta yaptırmıştım 1 buçuk yıl oldu elasty diye bir marka kullanılmıştı. 1 cc yaptırdım aşırı ödem yaptı insan içine çıkamadım perişan oldum maskeyle gezdim.
ama şimdi hala ekmeğini yiyorum kaldı çok şükür eski ip gibi dudaklarıma dönmedim. şuan tekrar yaptırmayı düşünmüyorum ama belki 2 yıl sonra hem botoks hem dolgu yaptırırım. :)

Aaaa nasıl yaniii nasıl kaldıı?
Normalde bir kac ay sonra tamamen geçmedi mi?
Bir kere mi yaptırdınız, bir kaç defa mı?
Ben de 2 hafta önce ilk yaptırdığımda maskeyle gezmiştimo kadar kotuydu ki.
Dün de geri kalan ccleri eklettim. Fakat bir kaç tane topak var minik minik. Su içtikçe bol bol azalıyor gibi. 2 haftadır geçmeyince adam akıllı korkmustum ama normalmiş. Dün masaj yaptı. Biraz fayda etti. Topaklanmalar sizde ne kadar sürede geçti, masaj yapmıs mıydınız bu arada?

O topçukları masaj yaparak dağıt her gün.
Ben ilk seansta 0.800 yaptırdım üst dudağın ortasında meme yaptı rezil oldum ördek gibi sonra gittim hemen erittirdim adam düzeltti sonra güzel oldu ama bende çok toplar oldu. Şuan bir tane bile kalmadı ama nasıl oldu bende anlamadım kaldı. Aslında dudak aynı eskisi gibi olmuyomuş zaten yapısı bozulduğu için. Eridi elbette ama eskiden dudağım ip gibiydi, şuan kalem ve rujla çok güzel bir görüntüye sahip. İlk 2 ay hiç sevmemiştim pişman olmuştum ama bence ben güzel bi yerde yaptırmadğım için doktorun azizliğine uğradım.

Benim de dudaklarım ip gibi ince ve instgrmda tanıdığım bir kızın da dudak yapısı aynıydı. Geçenlerde sordum bir yılım doldu dedi dudakları hala dolgun. Bütçem olur olmaz ben de yaptırmayı düşünüyorum ince dudaklara ne istediğin ruj rengini sürebiliyorsun ne de kendi adıma söyleyeyim gloss çok kötü duruyor mat ruj kullanmak zorundayım.

Dudak aynıs eskisi gibi olmuyormus dediğin iyi anlamda mı kötü anlamda mı?
Benim dudağım ortasında olmadı hicbisi cok sukur fakat kenarlarda sivilce gibi minik minik var. Yapmaya korkuyorum ben ya yanlıs masaj yapınca dolgu kayabiliyor diyolar hatta bazı doktorlar önermiyormuş. Ellemek istemiyorum hic.

Şu konumada bakar mısınız kızlar rica etsem? Resimli fikirlerinize ihtiyacım var

Selam kızlar bende yakın zamanda dudak dolgusu yeniletmem gerekiyor en son 3 sene önce yaptirmistim halen dolgu var sadece bir tarafım daha fazla eridi diğer tarafım daha az dengeleme için dolgu düşünüyorum bende ufaktan aranıza katılayım dedim

İyi anlamda tabiki eskisi kadar ince değil mesela çevredekilerde diyor eskisi gibi değil çok tatlı duruyor diye. O toplar zamanla kayboluyor masaj tekniklerini öğrenirsen kötü olmaz korkma

Aynen benimde üst dudağım nerdeyse yoktu şimdi beni tatmin edecek kadar dudağım var ince dudaklıyken ne sürsem güzel durmuyordu

Kesinlikle katılıyorum
Benimde dudaklarım ince
Ve ruj sürmek eziyet
Zaten gloss ve kırmızı tonları hayal bizler için
Bende haftaya yaptıracağım
Yaptıran arkadaşlarım hep artık asla ince dudaklı olmayacaksın eskisine dönmüyor biraz da olsa kalıyor diyorlar
Yaptıranlar da hep neden daha önce yaptırmadım diyorlar
İnsanın kendini iyi hissetmesi ne kıymetli aslında

Umarım sonucunuz güzel olur isterseniz paylaşırsınız bazı videolar görüyorum dudak yapısı normal olan kızlar dudaklarım ince diyor ben de diyorum ki demek benim dudaklara sahip olsalar bunalıma girerler bütçem olduğu zaman benim de yaptıracağım ilk iş dudak dolgusu. Dudak dolgusu yaptırdıktan sonra gloss sürerim de ortaya kırmızı ruja müsait bir dudak çıkar mı bilmiyorum o hayal kalabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…