- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
-
- Konu Sahibi z e y n o m
Almanya Köln’de Berybeauty’e yaptırdım. Juvederm Ultra 3 kullandı. İstanbul’a da geliyor, randevu alabilirseniz Türkiye’de de yapıyor;ama çok sık gelmiyor. Benim dudaklarım ince değil, ince dudaklıysanız 2 ml veya bir tık daha fazla gider. 1 ml büyük bir fark yaratmıyor.kuzum senin bilgin vardır belkitheblackswan WOMAN senin de olabülü. izinsiz etiketledim kusuruma bakmayın kraliçeler
Ben nisantasinda emsal dogan’da yaptirdim en son, fena degilMerhaba Hanımlar
Son 1 aydır dolgu fikri aklımdan çıkmıyor ama o kadar fazla yer var ki.. Bir türlü emin olamıyorum ins.. bakıyorum herkes mükemmel profesyonel ama nette şikayet sayfalarına bakıyorum memnuniyetsizlik gırla..
Etrafımda da yaptıran hiç yok ..
İstanbul Avrupa yakasında özellikle! Şu kişi çok güzel yapıyor, hem de temiz dediğiniz biri var mı ?
Kulaktan duyma değil lakin; gidip yaptırmış olan.. Fotoğraf paylaşabilecek vs.
Şimdiden teşekkürler
Peki ya eski haline dönüyormu yada kac ay sonra hic yaptirmamis gibi oluyorAlmanya Köln’de Berybeauty’e yaptırdım. Juvederm Ultra 3 kullandı. İstanbul’a da geliyor, randevu alabilirseniz Türkiye’de de yapıyor;ama çok sık gelmiyor. Benim dudaklarım ince değil, ince dudaklıysanız 2 ml veya bir tık daha fazla gider. 1 ml büyük bir fark yaratmıyor.
Kalıcı bir uygulama değil tabii ki eski hâline döner, ortalama bir sene sonra eski hâline dönmeye başlar.Peki ya eski haline dönüyormu yada kac ay sonra hic yaptirmamis gibi oluyor
Teşekkürler :)Almanya Köln’de Berybeauty’e yaptırdım. Juvederm Ultra 3 kullandı. İstanbul’a da geliyor, randevu alabilirseniz Türkiye’de de yapıyor;ama çok sık gelmiyor. Benim dudaklarım ince değil, ince dudaklıysanız 2 ml veya bir tık daha fazla gider. 1 ml büyük bir fark yaratmıyor.
Teşekkürler orayı da biraz araştırayım :)Ben nisantasinda emsal dogan’da yaptirdim en son, fena degil
SelamMerhaba Hanımlar
Son 1 aydır dolgu fikri aklımdan çıkmıyor ama o kadar fazla yer var ki.. Bir türlü emin olamıyorum ins.. bakıyorum herkes mükemmel profesyonel ama nette şikayet sayfalarına bakıyorum memnuniyetsizlik gırla..
Etrafımda da yaptıran hiç yok ..
İstanbul Avrupa yakasında özellikle! Şu kişi çok güzel yapıyor, hem de temiz dediğiniz biri var mı ?
Kulaktan duyma değil lakin; gidip yaptırmış olan.. Fotoğraf paylaşabilecek vs.
Şimdiden teşekkürler
Selam ben yaptirmiyorum ama cevahir zara da berrak var. Orada çalışıyor. Dudaklari cok guzel ve dolgu yaptırıyor. Bende botoks araştırdığım icin ona dün dr.unu sordum.Hasgul Sarihan dedi. Cevahirin arkasrindaymis yeri. Hani cevahire gidersen git gör diye yazdimTeşekkürler orayı da biraz araştırayım :)
Turk mu yapanlar? Randevuyu nerden aliyoruz? Ben adam gibi bi yer ariyorum da, emsal dogan pek harika yaratmadiAlmanya Köln’de Berybeauty’e yaptırdım. Juvederm Ultra 3 kullandı. İstanbul’a da geliyor, randevu alabilirseniz Türkiye’de de yapıyor;ama çok sık gelmiyor. Benim dudaklarım ince değil, ince dudaklıysanız 2 ml veya bir tık daha fazla gider. 1 ml büyük bir fark yaratmıyor.
Yorumlarına baktım, yok onlarda vasata benziyor :)Turk mu yapanlar? Randevuyu nerden aliyoruz? Ben adam gibi bi yer ariyorum da, emsal dogan pek harika yaratmadi
Araştıracağım, teşekkürler :)Selam
Selam ben yaptirmiyorum ama cevahir zara da berrak var. Orada çalışıyor. Dudaklari cok guzel ve dolgu yaptırıyor. Bende botoks araştırdığım icin ona dün dr.unu sordum.Hasgul Sarihan dedi. Cevahirin arkasrindaymis yeri. Hani cevahire gidersen git gör diye yazdimuygun yapiyormus ve guzeldi de dudaklari.
Bende mart ayinda yaptirmistim uygulama. Cok ince degil dudaklarim o yuzden doktorum 1 cc yi önerdi. Kalici dudak renklendirme yapmistim bi kısmında esitsizlik, dudagi oldugundan küçük gosterdi ve aşırı agrili sancili ödemli bi islem oldugu icin renklendirme birdaha istemedim. bir tık dolguyla daha iyi hale geldi. Suan hacminde biraz azalma var. Ama bizim burasi küçük yer ve 2 tane doktor var bu uygulamayi yapan ve fiyatlar o kadar ucmuski anlatamamKalıcı bir uygulama değil tabii ki eski hâline döner, ortalama bir sene sonra eski hâline dönmeye başlar.
görüştüm canım orası ile hyamax diye bir dolgu kullanıyorLarmış ama iyi bir dolgu değil araştırdım baya FDA Onaylı bile değilmiş sanırımSelam
Selam ben yaptirmiyorum ama cevahir zara da berrak var. Orada çalışıyor. Dudaklari cok guzel ve dolgu yaptırıyor. Bende botoks araştırdığım icin ona dün dr.unu sordum.Hasgul Sarihan dedi. Cevahirin arkasrindaymis yeri. Hani cevahire gidersen git gör diye yazdimuygun yapiyormus ve guzeldi de dudaklari.
Neresi ?Ben 1 cc yaptırdım doğal olmuştu ama Anadolu yakasında