- 7 Ocak 2015
- 57
- 5
- 34
Rica etsem kime yaptırıyor canım öğrenebilir misinBen yaptirmadim ama is arkadasim kas arasi, yanak ve dudak dolgusu yaptiriyor ona, cok doğal ve guzel gorunuyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica etsem kime yaptırıyor canım öğrenebilir misinBen yaptirmadim ama is arkadasim kas arasi, yanak ve dudak dolgusu yaptiriyor ona, cok doğal ve guzel gorunuyor.
Rica etsem kime yaptırıyor canım öğrenebilir misin
Upss pardon tatlımmehmet gencer yazmıştım önceki mesajımda :)
Benim tek doktorum var tek geçerim . hatta şehir dışından geliyordum ben işlem yaptırmaya .şimdi şükürler olsun ankara dayım artık . Ozan Bitik 15 yıldır tanırım .yüz estetiği konusunda uzmandırya kafayı yicem istanbul da dudak dolgusu işlemi yaptırmak
istiyorum
kızlar nerede yaptırsam birtürlü emin olamıyorum yanlış bi seçim yapmak istemiyorum en azından dolgu kalacağını söyledikleri süre kadar kalsın ve dr işini güzel yapsın
Siz nerelere gidiyorsunuz kızlar
Bilgi paylaşımı yapalım
Selfine cvp lutfen ve bitkiselhayat sonuclardan memnun kaldin mi cnm
Selfine cvp lutfen ve bitkiselhayat sonuclardan memnun kaldin mi cnm
nerden randevu alabilirim bulamıyorum selfine, banada yardımcı olur musun lütfencenım ben çok menmun kaldım yazın yine kapsını çalacagım gönül rahatlığıyla gidebilirsin
tabiki telefon numarasını paylaşıyorum hastanesine geçmişnerden randevu alabilirim bulamıyorum selfine, banada yardımcı olur musun lütfen
nerden randevu alabilirim bulamıyorum selfine, banada yardımcı olur musun lütfen
Çook teşekkür ederimmtabiki telefon numarasını paylaşıyorum hastanesine geçmiş
Sen kime yaptırdın peki?Ben ilk defa yaptırdım 15 gun geçti gayet doğal görünüyor sadece güzelleştiğimi söylüyorlar 3 gün ise başladım . Ilk zamanlar ki sertlik de gitti şuan çok güzel