Dolgu uygulamaları için klinik veya dr tavsiye edin kızlar lütfen ?

arkadaşlar ben dün yaptırdım dr Mehmet Gencer'e, dudak ve yanak dolgusu.
gerçekten çok ilgili ve iç rahatlatıcı bir doktor pek araştırmadan gitmiştim. emin bile değildim yaptırmaya. bugün 1.gün dudaklarım tam oturmadı erken konuşmam için fakat bi kaç gün sonra net hissiyatımı yazarım.

Kizlar mehmet beyi bende insta. Da buldum yaptigi isler baya iyi gozukuyor nasil randevu alip gidiyoruz çapada mi nerede calisiyor birde fiyatlar nasil

ya kafayı yicem istanbul da dudak dolgusu işlemi yaptırmak
istiyorum :KK72:
kızlar nerede yaptırsam birtürlü emin olamıyorum yanlış bi seçim yapmak istemiyorum en azından dolgu kalacağını söyledikleri süre kadar kalsın ve dr işini güzel yapsın:anne:
Siz nerelere gidiyorsunuz kızlar:KK55:
Bilgi paylaşımı yapalım:KK74::KK74:
Benim tek doktorum var tek geçerim . hatta şehir dışından geliyordum ben işlem yaptırmaya .şimdi şükürler olsun ankara dayım artık . Ozan Bitik 15 yıldır tanırım .yüz estetiği konusunda uzmandır

Bende yaptiririm yillardir sakarya da yasiyorum fakat dr um ankara da . benim istek ve karekterimi tanidigi icin ne yapsa dogal oluyor zaten . cok arkadasimi da gonderdim ona cok memnun kaldilar .

Ben ilk defa yaptırdım 15 gun geçti gayet doğal görünüyor sadece güzelleştiğimi söylüyorlar 3 gün ise başladım . Ilk zamanlar ki sertlik de gitti şuan çok güzel

X