Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tarçın yağından dudakları çatlayan benim kıslar:çok üzgünüm: ama inanın acayip dolgunlaştırıyo :teytey: bide çatlatmasa...
canım ben direk uyguladım tarçın yağını dudağıma hiç birşey katmadan yani çok yaktı ama yine de dayandım ama çok kötü çatlatıyor ya acısı bir yana...birde öyle denicem canım denememiştim çok sağol..canım nasıl kullandın tarçın yagını?
1 gün tarçin bi gün nemlendirici uygularsan hiç bir sorun yaşamazsın
hatta istiyosan tarçın yağının içine nemlendirici özelliği olan yağ ekleyip o şekilde de kullanabilirsin
ayrıca tek başına çok fazla yakıcı olur
sabit ve nemlendirici yağlardan biraz eklersen çok daha az hissedersin aciyi
nemlendirici özelliği olan yağlardan bi kaçının adını yazayım mesela;
ayçiçeği yağı
buğday yaği
hindistan yağı
zeytinyağı yerimseniben
acaba kalıcı etkisi var mi? fiyatı iyiymiş.fisfisfis
:) Bacım bizim dudaklar yanıyor seninde göğüslerin yanar.Ama bunu yorum oalrak burda paylaşan kimseyi görmedim sen bir ilk olucaksın :hooray:kızlar ben bir şey sorucam.şimdi siz bu tarçın yağını dudak dolgunlaştırmak için kullanıyorsunuz yafisfisfisben de göğüs için kullansam bir yan etkisi olur mu
tarçın yağı etkili diyorlar...bir yerlerde okumuştum...
ben tarcın yagını kullandım hıc bır faydasını gormedım kesınlıkle tavsıye etmıyorum dudaklarınızı hos gostermek ısterken yara oluyor catlıyor normalınden daha kotu bı goruntu alıyo kesınlıkle denemeyın ama bırde nane yagınında dongunlastırdıgını okumustum bı yerlerde. ve baska kalıcı cozum onerılerınız varsa paylasırmısınız. kalıcı derken bır kac saat bıle yeterlı gunlerle olmasını bu yontemlerle estetık olmadan bekleyemeyız zaten
Arkadaşlar dudak dolgunlaştırmanın tek yolu içine dolgu enjeksiyonu yapılmasıdır. Bu madde vücunuzdan alınan kendi yağınız da olabilir veya dışarıdan hazır dolgu da kullanılır. Ki hazır olan daha yaygın kulanılan bir metoddur. Heder etmeyin kendinizi öyle tahriş eden yağlar ile.
Hayır Cansu yanılıyosun bunun için estetik yöntemlerde var ve dolgu gibi geçicide değil mesela bende şu sıra v-y tekniğini araştırıyorum '' V-Y tekniği: Üst ve alt dudaklara ağız içinden V şeklinde kesiler yapılarak sonrada Y şeklinde dikilerek dudaklar dolgunlaştırılıyor'' hatta sırf bu siteye bunu için kaydoldum diyebilirim Hem bu yöntem kalıcı 6 ay kalıcı(dolguların çoğu denilen sürenin %20 si kadar kalıyor tabi metabolizmaya göre değişir) hemde çok daha doğal durup dolgu gibi çıkı durmuyor + hiç bi yan etkisi yok iz yok yapaylık yok daha ne olsun bu arada v-y tekniği yaptıran varsa lütfen beni eklesin yaptırmak istiyorum ama bi türlü doktor bulamadım
Ahaha yanlış yazmışım
''Hem bu yöntem kalıcı 6 ay kalıcı'' yazdığım yerde '6 ay' olmıcaktı yöntem sürekli kalıcı arkadaşlar
Dudak dolgunlaştırmak için ameliyat olmayı göze alamam doğrusu