Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıvılcımcım yani tarcın yağına devam mı diyosun. cünkü bana başka alternatif kalmıyo...Şeniz
şimdi anlatabilirmiyim bilmiyorum ama bir deneyim..:çok üzgünüm: bak şimdi 1 adet kalemi alıyorsun onu 2 dudağının arasına yerleştiriyorsun ve dudaklarını içe doğru sokuyorsun tabi kalemde 2 dudağının arasında oldukça sıkışıyor ( bu arada kalemi yatay bir şekilde koyuyorsun yani orta kısmı dudakların arasında olacak şekilde) bir süre bu şekilde bekle ve sonra biraz dinlen tekrar yap kafana göre takıl işte canım farkı hemen görüceksin..a.s.bi de kalem egsersizi nedir
jewel çok güldüm cnm ya :Roflol:kızlar ben bir şey sorucam.şimdi siz bu tarçın yağını dudak dolgunlaştırmak için kullanıyorsunuz yafisfisfisben de göğüs için kullansam bir yan etkisi olur mu
ya ben de pc başındayken kalem egzersizi yapmaya çalışıyorum, cake marka krem mi ruj mu hiç dikkatli bakmadım ama kalıcı bişey olduğuna göre rujdan daha fazlası olduğu kesin, cake turkey yazarsanız google'da çıkıyo..
kızlar fiaytı 26 ytl miş..ya sally hansenın ürünüymş..bu ürün daha önceden varmıydı acaba ben yeni gördüm ama kalıcı dudak dolgunlaştırıcı diye geçiyor..:uhm: