- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
- Konu Sahibi mellifluous
-
Ben yamukluk falan göremiyorum. Gayet iyi. Senin yaşındayken bende yüzüm aşırı asimetrik ben anormalim der dünyanın tüm derdi bendeymiş gibi üzülürdüm. Ki herkesin yüzü asimetriktir ama gelde 17yaşındaki bana anlat...bu fotoda pek belli bile değil.. ya ben inanamıyorum insanlar beni nasıl böyle görüyor ya bir de tel kullanıyorum ben zaten, diş doktorum tel tedavisi bitince dudaktaki asimetrikte en az seviyeye inmış olur dedi ama şuan telin olması zaten dudağımı iyice şişkin yapıyo yamuk yumuk.. ya tüm gece ağladım kafayı sıyıracam
Benim fotoğraf çekindiğimde dudagım yamuk çıkıyor yani normalde de dudagım yamukmu
Ne dertler var insanlar kanser oluyor yüzünü kaybediyor psikokağa gidin bence
Yüzünde bişey yok bu bir hastalık tıptaki adını bilmiyorum ama sürekli kendini çirkin hissetme adı var bunun
Başına gelmeyince eften püften şeyleri dert edersin bence çok saçma dediğin şeyYa bu dertleri kıyaslama olayı neden? Yahu kimsenin derdine laf etmiyorum. Ben de bunu kafama takmışım işte ğzüldüğüm şeyler için hesap mı vericem.
Evet berbat bir ses çıkıyortelefonla sesini kaydedip dinlesen heralde daha da çökersin.
bu fotoda pek belli bile değil.. ya ben inanamıyorum insanlar beni nasıl böyle görüyor ya bir de tel kullanıyorum ben zaten, diş doktorum tel tedavisi bitince dudaktaki asimetrikte en az seviyeye inmış olur dedi ama şuan telin olması zaten dudağımı iyice şişkin yapıyo yamuk yumuk.. ya tüm gece ağladım kafayı sıyıracam
Maşallah canım gayet güzel bence öz güveninin toparlamalısın doğal ve güzel görünüyor bence şükür etmelisin senin yerinde olmak isteyen kaç problemli insan vardır yüzünde tek sivilce yok saçların çok güzel daha ne olsun Allah dermansız dert vermesinbu fotoda pek belli bile değil.. ya ben inanamıyorum insanlar beni nasıl böyle görüyor ya bir de tel kullanıyorum ben zaten, diş doktorum tel tedavisi bitince dudaktaki asimetrikte en az seviyeye inmış olur dedi ama şuan telin olması zaten dudağımı iyice şişkin yapıyo yamuk yumuk.. ya tüm gece ağladım kafayı sıyıracam
Benim de ağzım yamuk :) nolcak özgüveni yitirmek kolaymı bu kadarYa ablalarım çok üzgünüm. Ben hep kendimi aynada gördüğüm gibi zannaediyordum. Ama öğrendim ki insanlar bizi ön kameradaki yansıyan halimizle görüyorlarmış. Ve benim yüzüm aşırı asimetrik. Gözlerimde de biraz var o sorun değil küçük çünkü ama dudağım yamuk bildiğin.
Ben kendimle dalga geçerdim eskiden kamerada yamuk çıkıyor diye. İnsanlar aynadaki gibi görüyo sanırdım. Meğerse insanlar öyle görmüyorlarmış. Ya o kadar özgüvenim düştü ki. Bu arada 17 yaşındayım. Konuştuğum bir çocuk var ve o çok yakışıklı onla konuşmak bile istemiyorum tersliyorum bana yazmasın diye. Çünkü o gerçekten mükemmel ama ben kendimi sandığım gibi değilmişim. Napıcam ben. Çevremdekiler fark edilmiyor diyorlar ama ne bileyim... Şimdiye kadar kimseden duymadım zaten dudağın yamuk tarzında bişi.. Ama kendim fark ettim işte su götürmez gerçek cidden dudağım bir tarafa doğru eğriliyor. :'((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?