- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- 33
- Konu Sahibi mellifluous
-
belkide en çekici yerin orasıdır:)Ya ablalarım çok üzgünüm. Ben hep kendimi aynada gördüğüm gibi zannaediyordum. Ama öğrendim ki insanlar bizi ön kameradaki yansıyan halimizle görüyorlarmış. Ve benim yüzüm aşırı asimetrik. Gözlerimde de biraz var o sorun değil küçük çünkü ama dudağım yamuk bildiğin.
Ben kendimle dalga geçerdim eskiden kamerada yamuk çıkıyor diye. İnsanlar aynadaki gibi görüyo sanırdım. Meğerse insanlar öyle görmüyorlarmış. Ya o kadar özgüvenim düştü ki. Bu arada 17 yaşındayım. Konuştuğum bir çocuk var ve o çok yakışıklı onla konuşmak bile istemiyorum tersliyorum bana yazmasın diye. Çünkü o gerçekten mükemmel ama ben kendimi sandığım gibi değilmişim. Napıcam ben. Çevremdekiler fark edilmiyor diyorlar ama ne bileyim... Şimdiye kadar kimseden duymadım zaten dudağın yamuk tarzında bişi.. Ama kendim fark ettim işte su götürmez gerçek cidden dudağım bir tarafa doğru eğriliyor. :'((
belkide en çekici yerin orasıdır:)
foto atsanahayır..çok kötü...cidden
bakıyorum fotoğrafa ağlıcak gibi oluyorum
Hiç te ön kameradaki gibi görünmüyor kimse. O kameralar yamultuyor, inan bana. Not: dişi yamuk ablaYa ablalarım çok üzgünüm. Ben hep kendimi aynada gördüğüm gibi zannaediyordum. Ama öğrendim ki insanlar bizi ön kameradaki yansıyan halimizle görüyorlarmış. Ve benim yüzüm aşırı asimetrik. Gözlerimde de biraz var o sorun değil küçük çünkü ama dudağım yamuk bildiğin.
Ben kendimle dalga geçerdim eskiden kamerada yamuk çıkıyor diye. İnsanlar aynadaki gibi görüyo sanırdım. Meğerse insanlar öyle görmüyorlarmış. Ya o kadar özgüvenim düştü ki. Bu arada 17 yaşındayım. Konuştuğum bir çocuk var ve o çok yakışıklı onla konuşmak bile istemiyorum tersliyorum bana yazmasın diye. Çünkü o gerçekten mükemmel ama ben kendimi sandığım gibi değilmişim. Napıcam ben. Çevremdekiler fark edilmiyor diyorlar ama ne bileyim... Şimdiye kadar kimseden duymadım zaten dudağın yamuk tarzında bişi.. Ama kendim fark ettim işte su götürmez gerçek cidden dudağım bir tarafa doğru eğriliyor. :'((
foto atsana
Bende ön kamerada kendi çektiğim fotoğraflarda wowwwken birisi benim fotoğrafımı çektiğinde bu kim ben olamam diye düşündüğüm oluyor. Ama kendimi beğeniyorum ve bir başkasının onayına ihtiyaç duymuyorum. Öyle hemen ha deyince olacak bir süreç değil ama kendinde beğendiğin noktaları öne çıkart, geri kalanıyla beraber “kusurlarını” da beğenirsin.Evet maalesef ön kameradaki gibi. Yani aslında insanların bizi nasıl gördüğünü hiçbir zaman tam anlamıyla bilemeyiz bu korkutucu ama ön kameranın yansıttığı o şekil gerçeğe en yakın hali. Aynada simetrimizi görüyoruz. Ya ama çoğu kişide ufak bir oynama olurken ben cidden apayrı birisiyim bakın ciddi diyorum ya ben kiöim kendimi tanıyamadım resmen. Her yerim yamukmuş.
Amaaaaannn bu mu yamukkk. Böyle dedikten sonra yamulursan bilmem. Süper görünüyorsun
bende resimden önce dudakları yana kaymış birini bekliyordum ilahi yani.
Allah başka dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?