- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi mellifluous
-
Insanların beni nasil gördüğünü hiç araştırmadım.
On kamera ayna falan. Nedir bu olay bilmiyorum.
Foto da gayet normal.
Takıntı yapma bosa
Amann umrumda da değil zaten, onlar kendilerinin nasil göründüğüne baksınlar:)
İnsanlar bizi ön kameradaki gibi görmüyorlarmış, yansıyan halimiz falan... bunlar ne demek oluyor :)
iyide yavrum tel çıkınca büyük oranda düzelecek demiş ortodontin.. bunun için üzülmeye değermi.. insanların ne kusurları var.. ben resimde tatlı bi kızdan başka bişey göremedim eminimki abartıyorsunda.. tel çıkana dek moralini bozma kimsenin aklınada sokma sen söylersen millet tabi inceler seni.. benimde burnum kocaman napim şimdi karalar mı bağlayayım.. kimse ben mükemmelim kusursuzum demesin valla.tamam ama bu resimde cidden pek belli değil..aşırı belli olanı buraya koyamam cidden özgüvensizim:/ ve benim taktığım nokta ben insanlar beni aynadaki gibi görüyor sanıyordum. ama bir sürü kusurum varmış ve herkes de beni böyle görüyorsevdiğim çocuğa artık yazmıyorum bile ters ters konuşuyorum uzak dursun benden çünkü fark edince o da uzaklaşacak
Yok yok ona alıştım :))telefonla sesini kaydedip dinlesen heralde daha da çökersin.
ayrıca siz aynda yine dudağınızdaki yamukluğu görüyorsunuz ki. bunun ayna görüntüsü ile ne alakası var.bu fotoda pek belli bile değil.. ya ben inanamıyorum insanlar beni nasıl böyle görüyor ya bir de tel kullanıyorum ben zaten, diş doktorum tel tedavisi bitince dudaktaki asimetrikte en az seviyeye inmış olur dedi ama şuan telin olması zaten dudağımı iyice şişkin yapıyo yamuk yumuk.. ya tüm gece ağladım kafayı sıyıracam
Ya ablalarım çok üzgünüm. Ben hep kendimi aynada gördüğüm gibi zannaediyordum. Ama öğrendim ki insanlar bizi ön kameradaki yansıyan halimizle görüyorlarmış. Ve benim yüzüm aşırı asimetrik. Gözlerimde de biraz var o sorun değil küçük çünkü ama dudağım yamuk bildiğin.
Ben kendimle dalga geçerdim eskiden kamerada yamuk çıkıyor diye. İnsanlar aynadaki gibi görüyo sanırdım. Meğerse insanlar öyle görmüyorlarmış. Ya o kadar özgüvenim düştü ki. Bu arada 17 yaşındayım. Konuştuğum bir çocuk var ve o çok yakışıklı onla konuşmak bile istemiyorum tersliyorum bana yazmasın diye. Çünkü o gerçekten mükemmel ama ben kendimi sandığım gibi değilmişim. Napıcam ben. Çevremdekiler fark edilmiyor diyorlar ama ne bileyim... Şimdiye kadar kimseden duymadım zaten dudağın yamuk tarzında bişi.. Ama kendim fark ettim işte su götürmez gerçek cidden dudağım bir tarafa doğru eğriliyor. :'((
Gauette guzelsiniz masallah yuzunuz tam gorunmese de siz de guzelsiniz dudaginizda gayet guzel. Tartirsmayin bile şu konuyu bizle.allah askinabu fotoda pek belli bile değil.. ya ben inanamıyorum insanlar beni nasıl böyle görüyor ya bir de tel kullanıyorum ben zaten, diş doktorum tel tedavisi bitince dudaktaki asimetrikte en az seviyeye inmış olur dedi ama şuan telin olması zaten dudağımı iyice şişkin yapıyo yamuk yumuk.. ya tüm gece ağladım kafayı sıyıracam
ayrıca siz aynda yine dudağınızdaki yamukluğu görüyorsunuz ki. bunun ayna görüntüsü ile ne alakası var.
Konuştuğum bir çocuk var ve o çok yakışıklı onla konuşmak bile istemiyorum tersliyorum bana yazmasın diye.
siz aynadaki görüntünüze alıştığınız için size o güzel geliyor. ama sizi tanıyan insanlar zaten gördükleri yüze alışıklar. onların sizin farkettiğiniz yamukluk gözlerinin alıştığı bişey, dikkatlerini çekmiyor.çok da dikkat çekmiyordu yani aslında hiç fark etmemiştim diyebilirim.şimdi bile aynaya bakınca normal görüyorum ama foto çevirince ayyy bakamıyorum
Bende. Yalnız değilmişimEvet maalesef ön kameradaki gibi. Yani aslında insanların bizi nasıl gördüğünü hiçbir zaman tam anlamıyla bilemeyiz bu korkutucu ama ön kameranın yansıttığı o şekil gerçeğe en yakın hali. Aynada simetrimizi görüyoruz. Ya ama çoğu kişide ufak bir oynama olurken ben cidden apayrı birisiyim bakın ciddi diyorum ya ben kiöim kendimi tanıyamadım resmen. Her yerim yamukmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?