Dublekste oturanlar yardım

Benim evim dubleks. Dogalgazli olduğu icin ısıtma sorunu yok. Ama.klima var ise onlada rahat olur diye düşünüyorum. Bende deniz bölgesindeyim ama dubleksi asla tavsiye etmem yatağım kocaman yanlarında komidinlerim de var koskoca gardirobumda odam cok genis ama memnun degilim nedeni ise temizlik. Eger yardimci kadininiz varsa dubleks guzel yoksa cok cok zor

Yalitim mantoloma mi deniyor bilmiyorum ama evim suanda pufur pufur esiyor kisin da simsicakti hic üşümedim ama gece yatarken klima aciyorum serinlemek icin yalan degil. Asla temizligi bitmiyor evin anlami temizlik koskocaman mutfak tezgahi yerler koca koca odalar ve ust kattaysa surekli toz a maruz kaliyorsunuz agaclardan vs asla tavsiye etmem bende aksine küçük eve gecelim diye esimi ikna etmeye calisiyorum temizlik yaparken ağlıyorum tek basimayim. Esim sadece evi supuruyor ama ne yazikki supurmekle bitmiyor sizde biliyorsunuz dubleks pismanliktir.

merhabalar yeni dubleks eve gececeğız 3 aylık hamileyim alt katta bir mutfak bır banyo salon ve ve bır oda var ust kattada ıkı oda var yerlesım nasıl olsun bılemedım alt kattakı oda da mı kalsak yoksa o annemler gelınce mı orda kalınsa bılemedım fıkrı olan ?ve bebegı tabı ?

Back
X