• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dubleks mi yoksa?

kesinlikle dubleks....yani ben olsam dubleksi tercih ederdim:)...................................

3+1 uygun bence..:34: 130 m2 bir ev benim isteğim..ama durumunuz iyiyse dubleks derim..yani temizlik açısından bi yardımcı lazım:24:

Konu icerik sebebiyle "Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler" basligina tasinmistir.
Bilginize..

canım dubleks evde oturan biri olarak söylemeliyim ki eğer haftalık veya gündelik temizlikçin yoksa, kesinlikle normal kat ev!!
dubleks çok güzel evet, merdiven falan ama, o in çık, in çık ve temizliği çok ama çok yorucu. benim annem temizlikçilerin yaptığı işi sevmez, e haliyle ikimize kalıyor işler. sabahtan akşama kadar anca bitiyor. o da camları sildiysek tabi.

dubleks sıkıntılı iş ..bazı evlerin yalıtımı ii olmadığında ii ısınmıyor ..ablamlar dublekste evleri çok güzel ısınıyor ama merdiven olduğu için ve o kısım kapalı olmadığı için ısı dağılıyor tam ısınmıyor ev ..
bir de merdiven işi sıkıntılı iş ..ALLAH korusun çoluk çocuk olur evde yaşlı olur düşer filan ..
bi de en ufak şeyde in çık ..
zor yani ..
ben de yeni ev aldım ..
4+1 benimki ..ilerde çoluk çocuk olursa diye geniş aldım ...
bi aralar villa düşünüyorduk biz ama kimse memnun olmayınca vazgeçtik ..

Back
X