• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 bucuk aylık bebeğim kabız mı oldu nasıl anlarım

apylrin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2024
50
14
3
24
arkadaşlar kabız olan bebek nasıl anlaşılır. Kakası ne çok katı ne çok sıvı. Nasıl tarif etsem bilemiyorum ama sarı renk ve krema gibi. Katı değil sıvıda değil. Ve 3 günde bir yapması normal mi. Yoksa günlük mü yapmalı. İlk bebeğim olsugu için tecrübesizim internette de arastırdım ama cevap bulamadım. Yaparken ıkınıyor huzursuzlanıyor.

3 günde bir yapması normal endişelenmeyin. 10 güne kadar bebeği cidden rahatsız etmediği sürece yapmayabiliyorlar kaka. Tarif ettiğinizden anladığım kadarıyla da kabız değil olması gerektiği gibi. Ayy bu bebişler ıkınır ıkınır kaka yapcam diye bi yapar su gibi ben diyordum bunun için miydi bu kadar şov 😂😂

Anne sütü içiyorsa sadece kabız olma ihtimali neredeyse yok. Mama veriyorsanız olabilir tabi.

arkadaşlar kabız olan bebek nasıl anlaşılır. Kakası ne çok katı ne çok sıvı. Nasıl tarif etsem bilemiyorum ama sarı renk ve krema gibi. Katı değil sıvıda değil. Ve 3 günde bir yapması normal mi. Yoksa günlük mü yapmalı. İlk bebeğim olsugu için tecrübesizim internette de arastırdım ama cevap bulamadım. Yaparken ıkınıyor huzursuzlanıyor.
Sadege anne sütü ile kabız olmaz demişti bize dr 10 güne kadar da yapmayabilir dedi benim bebeğim de çok fazla kendini sıkıyordu ıkınıyordu bebekler 3 4 aylık olduktan sonra düzeldi

Sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar yapmaması normal

Back
X