Dubleks mi, arakat mi ?

İkisini de tercih etmezdim tavsiyem 3+1 ara kat ve her yönden açık daire.. kiracı olduğumuz ev küçük ve açık değildi ruhum daralıyordu gerçekten bir evin açık olması ferah olması çok önemli balkon da şart ayrıca alıp çayımı gece oturup hava alıyorum başka evler bakın acele etmeyin

Küçük evi tercih etmeyin. 1 sene küçük ve balkonsuz evde oturdum. Bunaltıcı ve sıkıntılıydı. 3+1 daha iyi bir seçenek ama acele etmeyin. Farklı bir yer de bulabilirsiniz.

Bence iki seçenekte değil.. benim evim dükkan üstü yani 4. Kat altta 3 kat dükkan var üstünde ben oturuyorum dükkanlar boş o sebeple soguk oluyo ama ben gene de memnunum çünkü evim büyük memnunum muhitide cok güzel arkadasım dubleks evde oturuyo kesinlikle güzel olmadığını soyluyo mesela bizim binanın dubleksleride satılmıyo olası bi durumda hemen satamazsınız.. bencede başka yerden evler bakın

Benim evim tamda dediğiniz gibi her tarafı acık bütün gün güneş alıyo ve 3+1 konu sahibinede böyle bi ev tavsiye ederim

Annemler dubleks evde yapamadi doktor. Temizligi surekli inip cikmasi bir de yazdan yaza da olsa torunlarin gelmesi onlari zorladi. Tehlikeliydi cunku. Surekli cocuk pesinde kosuyorduk. Onlar da satip su anlik parasini kenara attilar ve uygun bir evde kiradalar. 4+1 bir daire bakiyorlar simdilik.
Cocugun var mi bilmiyorum ama ben cocuk icin tehlikeli buluyorum dubleks evleri. Bir de surekli in cik yapmak cook zor ya. Bence ikisini de almayin. Cunku 2+1 80 metrekare de cok kucuk. Bence uygun kirada bi evde oturup parasini vadeli bir hesaba atin. Hem ustune katarsiniz hem de devlet katkisiyla biraz daha artmis olur 3 4 sene sonra oturacagin icine sinen bir evi alirsin. Ben boyle yapardim. Ki nitekim yapiyorum da. Su anlik kenarda vadeli hesapta 120 bine yakin paramiz var. Esimin bekarken aldigi eski evini satmistik. Hem uzaktaydi hem de kira alamadik 8 9 ay. Parasini kenara atip ustune koyduk. 2 yil sonra dogu gorevimiz bittiginde arabayi da satip ustune ekleyip 8 9 sene kalacagimiz icin batida bir ev almayi dusunuyoruz. Bundan sonra ben oturmadigim evi almayacagim. Kiraci cok zor ve yorucu bir olay.

Kesinlikle dubleks. 2 Sene önce ev aldim ara katta oturuyorum ama o kadar pişmanım ki. Alttan yandan üstten asla ses kesilmiyor. 2 senedir başımın agrisi kesilmedi sen düşün.. Evin borcunun bitmesini 4 gozle bekliyorum ya mustakil ya da dubleks alicam inşallah. O dubleksi beğenmediyseniz başka evlere bakma şansınız yok mu?

Dünden beri 17 Ağustos un etkisindeyim. Bu sene tarif edemedigim hissiyat içine soktu beni. Bir evim olsun diyorsun belki ömrünün yarısında ev için çalışıyorsun sonra...
İçinize sinmemis ikisi de, biraz daha bekleyin bence

Ebeveyn banyosu yaptirir siniz alta. Dubleks iyi gibi. Kuzey cephe mi guney mi

Ben dublexte oturuyorum. Geniş ev rahat oluyor ama şimdi dublex var dublex var. Mesela üst katta ve alt katta tuvaleti mutfağa ikisi de olanlar var. Sürekli in çık yapmak zor oluyor yoksa. Onun dışında en üst katlar çok sıcak oluyor. Ben bu ikisi dışında çok memnunum. Siz isteklerinizi belirlemede ev bakmışsınız. Baştan belirleseniz sorun yaşamazsınız. Mesela ben ev bakarken söyle sıralama yapabilirim. Güney cephe olsun, en az 3 oda olsun, salonu geniş olsun, mümkünse en üst kat olsun. Diyelim bu 2 evi gördüm tercihlerime en çok uyan ev dublex olan oluyor ve kararsızlık ortadan kalkıyor. Sizde öyle bakın bence

Dubleks nasildir bilemem hic yasamadim. Ama kucuk evde oturmus biri olarak :) sunu soyleyeyim ki, balkonsuz ev almayin. Camasir isi gercekten bela oluyor. Bir de mutfak kucuk demissiniz, o insanin icini daraltiyor, eee balkon da yok valla bunalirsiniz.

Evim tripleks çok pişmanim, hic kullanisli değil. Temizliği zor, bisi almak için üşeniyorsun ust kata cikmaya, hele çocuk olunca daha da zor, merdivenden mi düştü vs derdi. Imkanim olsa ara kat genis bir daireye tasinirdim.

Ikisi de içime sinmedi benim. Arakat her zaman iyidir ama bahsettiğiniz ev ufakmis. Kullanisli da degil sanırım. Dublex olan hem arkaya bakıyor hem de benim acimdan çocuk odası ve yatak odasının aynı katta olmaması da problem. Bence araştırmaya devam edin.
Biz de ekim kasım gibi bitecek bir ev bulduk,yarın kapora vereceğiz hayirlisiysa insallah bir aksilik çikmasin diye dua ediyorum. Çünkü evi çok beğendim. Yalniz bu evin de bir kusuru var,salonu mutfağı on kısma site içine bakıyor, 2 çocuk odası ve yatak odası diğer bloğa ve ormana bakıyor ama ormanın eve yakın tarafı mezarlik Büyük kızımdan endişeliyim.Acaba mezarlıktan bir zaman sonra korkar mi? Ben de fikir istiyorum:) Led_BiR_Vele_DisTiri

Mezarlık konusunda kızınin odasının yerini değiştirme imkanin var mı ?
Benim kızım korkar çünkü.
Ama eğer evinize uzak bir konumdaysa çokta etki edeceğini düşünmüyorum

Mezarlık konusunda kızınin odasının yerini değiştirme imkanin var mı ?
Benim kızım korkar çünkü.
Ama eğer evinize uzak bir konumdaysa çokta etki edeceğini düşünmüyorum
Yok ya yakin Evin yani cadde,caddenin yani da mezarlık. Üstten görüyoruz daha çok ağaç görünüyor ama yine de şüpheliyim kızımdan. Evi alma durumu olursa inşallah böyle bir şey olmaz çünkü tüm yatak odalarınin camindan bakildiginda solda görüyor o kısmı,odayi değişmek ise yaramaz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…