- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
-
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Benim evim tamda dediğiniz gibi her tarafı acık bütün gün güneş alıyo ve 3+1 konu sahibinede böyle bi ev tavsiye ederimİkisini de tercih etmezdim tavsiyem 3+1 ara kat ve her yönden açık daire.. kiracı olduğumuz ev küçük ve açık değildi ruhum daralıyordu gerçekten bir evin açık olması ferah olması çok önemli balkon da şart ayrıca alıp çayımı gece oturup hava alıyorum başka evler bakın acele etmeyin
Dünden beri 17 Ağustos un etkisindeyim. Bu sene tarif edemedigim hissiyat içine soktu beni. Bir evim olsun diyorsun belki ömrünün yarısında ev için çalışıyorsun sonra...Dubleks evlerin daha az kiraya gittiğini duydum ve de daha zor satıldığını.
Ya da hiç ev almamak mi mantıklı bilemiyorum.
Birikimi eve gömmek ne bileyim oturmayacagim için şimdilik istemiyorum da pek ama eşim faizler düştü alalım bari diyor.
Ebeveyn banyosu yaptirir siniz alta. Dubleks iyi gibi. Kuzey cephe mi guney miÜst katta banyo ve yatak odası var.
Oturma odasında küçük balkonu var bir tane.
Evin planı güzel ve içini oturan kişi çok güzel yaptırmış..
Oturan kişi kışın usumediklerini yazın yatak odasinin sıcak olduğunu söyledi.
Düşündüm ben de alt katta ben 2+1 Evde oturduğum için yatak odasını da alt kata koyabilirim üst kata da fazlalık eşyaları koyabilirim diye düşünüyorum ama banyoyu üst kata koymuşlar bu biraz saçma olmuş.
Mezarlık konusunda kızınin odasının yerini değiştirme imkanin var mı ?Ikisi de içime sinmedi benim. Arakat her zaman iyidir ama bahsettiğiniz ev ufakmis. Kullanisli da degil sanırım. Dublex olan hem arkaya bakıyor hem de benim acimdan çocuk odası ve yatak odasının aynı katta olmaması da problem. Bence araştırmaya devam edin.
Biz de ekim kasım gibi bitecek bir ev bulduk,yarın kapora vereceğiz hayirlisiysa insallah bir aksilik çikmasin diye dua ediyorum. Çünkü evi çok beğendim. Yalniz bu evin de bir kusuru var,salonu mutfağı on kısma site içine bakıyor, 2 çocuk odası ve yatak odası diğer bloğa ve ormana bakıyor ama ormanın eve yakın tarafı mezarlikBüyük kızımdan endişeliyim.Acaba mezarlıktan bir zaman sonra korkar mi? Ben de fikir istiyorum:) Led_BiR_Vele_DisTiri
Yok ya yakinMezarlık konusunda kızınin odasının yerini değiştirme imkanin var mı ?
Benim kızım korkar çünkü.
Ama eğer evinize uzak bir konumdaysa çokta etki edeceğini düşünmüyorum