- 30 Aralık 2009
- 22.743
- 88.533
- 40
-
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Uygun fiyatli olarak hem metro hem de otobüs duraklarına yakın olması konusunda araştırma baya yaptık .Baska ev bakma şansınız yokmu
Ne dubleks ne de 80 metrekare
İkiside güzel canlanmadı gözümde
Hayır ikisi de aynı sokakta.baktığı binaların içini görüyor mu ?
hangi daire değerlenmeye daha müsait ?
konumları nasıl ?
80 mkare ve 2+1 ev ile anlattığınız dubleks arasında tapu masrafıyla 50 bin farkediyosa sanırım 2+1 olan daha merkezi ve iyi bir yerde konum olarak ?
3-4 sene oturamıycaz, kirada olacak dediniz. ben olsam en iyi kirayı alacağım daireyi seçerim. çünkü 4 sene sonra o ev ihtiyacınızı karşılayacak mı bilemezsiniz.Hayır ikisi de aynı sokakta.
Dubleks evlerin daha az kiraya gittiğini duydum ve de daha zor satıldığını.3-4 sene oturamıycaz, kirada olacak dediniz. ben olsam en iyi kirayı alacağım daireyi seçerim. çünkü 4 sene sonra o ev ihtiyacınızı karşılayacak mı bilemezsiniz.
en azından süreyi yüksek kira alarak geçiririm.
dublekse 2+1 den az kira ödeyen varsa tanımak isterim :)Dubleks evlerin daha az kiraya gittiğini duydum ve de daha zor satıldığını.
Ya da hiç ev almamak mi mantıklı bilemiyorum.
Birikimi eve gömmek ne bileyim oturmayacagim için şimdilik istemiyorum da pek ama eşim faizler düştü alalım bari diyor.
Ikisi de olmamali ikisi de icine sinmiyor.Bekle birkac ay bulunur.Ekmek almiyorsun ev alıyorsun.3-4 sene oturamıycaz, kirada olacak dediniz. ben olsam en iyi kirayı alacağım daireyi seçerim. çünkü 4 sene sonra o ev ihtiyacınızı karşılayacak mı bilemezsiniz.
en azından süreyi yüksek kira alarak geçiririm.
Bence 50 bin icin 200 bini cope atmayin dubleks tercih ederdim ama yatak odasi yazin sicak olnazmiMerhaba kk hanımları.
Derdim karar verememek.
Resmen karar verememe hastalığına yakalandim.
Eşimle de didisip duruyoruz.
Normal şartlarda kararımı alır iyi ya da kötü demeden sonucunu beklerdim ama bu sefer öyle değil.
En kotu karar kararsızlıktan iyidir.
Karar vermeme ve beni bu dertten kurtulmama yardım etmenizi rica ediyorum.
Erkekler malum ev konusunda kadınlar kadar kullanımi açısından fikir sahibi olamıyor.
Dubleks düşündüğümuz ev arka cepheye bakan 3+1 üst katta banyo ve yatak odası bulunuyor ayrıca da terası var.
Alt katta iki oturma odası, çocuk odası ile tuvalet ve mutfak var. Mutfak masa koyulabilecek kadar büyük ve güzel. Odalari da oyle. Tek olumsuz yanı arka cepheye bakması ve binaları görmesi.
Diğer baktığımız daire giriş katin üstü yani 1.kat.
Ev 80 M2 2+1 fiyatı daha makul ama ev küçükarada 50 bin fark var olacak tapu masrafları ile birlikte .
Tavanlar alcak geldi bana.
Ev iyi durumda boya yapılınca daha da gösterir durumda kendini ama mutfak küçük masa koyulabilecek yeri yok, uzun ve dar.
Şuan için yaklaşık 3-4 sene kiraya vermek zorunda kalacağız. Sonra kendimiz oturmayi planlıyoruz bazı durumlar yüzünden.
Gönlüm dubleksten yana eşim de fiyat farkını daha çok baz alıyor gibi geldi.
Kararı bana bıraktı yani.
Dubleks evin olumlu olumsuz şartları konusu da fikir sahibi olanlardan yardım bekliyorum.
Şimdiden iyi günler.
Burası da balkonsuzAynı yazdığın gibi 80 m2 2+1 mutfağı küçük balkonsuz bir evde oturuyorum. Kesinlikle dubleks diyorum. Küçük k evin sıkıntısı çok.
Üst katta banyo ve yatak odası var.Eğer çamaşırı terasta kurutmayacaksan aşağıda balkonun olacaksa gün içinde çok fazla inip çıkman da gerekmez. Yukarıda sadece yatak odası varmış.
Annemler de dublekste yaşıyor. Üst kata yatmadan yatmaya çıkıyolar.