- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 40
- Konu Sahibi mirage1983
Ay pardon bir oda varmış yukarda... Benim fikrim üst katı yatak odası yapmanız yönünde... Özel dolap yaptırırsanız gardrop sorununu da çözmüş olursunuz... Benim arkadaşım yaptırdı mesela üstü eğilimli dolap... Aşağıda merdivenin indiği odayı yemek odası olarak düzenleyebilirsiniz.. Yemek masasını merdivenin olduğu yere getirip isterseniz mutfağıda ona göre düzenleyip aradaki duvarı açtırıp amerikan mutfak mantığı yapabilirsiniz... Aşağıda ki odalardan birini oturma odası,birini çocuk odası bir diğerinide misafirler için düzenlerdim... Eğer dolabı yukarda istemiyorum derseniz aşağıdaki odanın birini giyinme odası düzenleyebilirsiniz hem giyinme odası hem ütü odası gibi de kullanabilirsiniz...Ama şu an ki gardrobunuzdan farklı toparlayıcı dolap kullanmanızı tavsiye ederim ikeanın modelleri gibi... Kapalı dolap olsun ki dağınık olmasın oda... Zaten çocuğunuz2 yaşına kadar yanınızda olacaktır taşınabilir beşik alırsanız yatak odanızla aşağıda kullanabilirsiniz.Daha sonra odasına geçer...
yukarı çıkan odayı yemek odası olarak kullandım fakat hoş olmadı canım şimdi köşe koltuk gene merdivenli odada american mutfağıda açıp yemek odasını koysam çirkinmi olur acaba ozman aşağıda 1 oturma 1 salon 1 çocuk odası olmuş olucak eğer bebeğimde olursa şimdilik yanıma alırım sonrada olmadı salonla yatak odasını gene yer değiştiririm yada merdivenli odayı çocuk odası üst katıda yatak odası yapsam nasıl olur hem 2 yaşından sonra odayıda ayırsam seslense duyarım ayyy ne planlarr inş.planlara bebeğimde artık gelir allahım nasip eder