• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dubai Hennası

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
ben cok seviyorum ..ara sira yaptiriyorum ve kendimde yapiyorum kizlar ...yerimseniben

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

henna1he7.jpg

alıntıdır

bunu çok beğendim ben a.s

henna mi :bbo:
henna ne demek :bbo:
aciklayinda bizde bilgi sahibi olalim yerimseniben :asigim:

Çok mükemmeller...Ayyy araplık damarım tuttu yaaaa
Ayak bileklerime ve ellerime istiyorum hatta kendimi iyi hissettiğim zaman gidiyim kadıköyde yapan birşey bulurum

Son düzenleme:
henna kina demek..ya cok guzeller. paylasim icin tesekkurler.bu kina nerde satilir bilen varmi?yani siyah kina neki bu?

kendin nasıl yapıyosun ben çok seviyorum ama yapamıyorum.kalıbı falanmı var.bulunduğum yerdede yapan bir yer bilmiyorum.....

dubai de bunlardanmı yaptırıyolar 1shok
ara sıra yaptırıyorum demişsin demekki kalıcı değil peki ne kadar süre kalıyo ne zaman siliniyo
hint kınası gibi bişeymi hammaddesi :))

bazıları çok abartılı ama sade görünümlü olanlar çok hoş :)

ben dubaie gidip yaptirmadanda dönmedim harika olmusdu
sag elimden dirsegime kadar aba cokda abartili diil zarifti
sol ayagimdanda dizime kadardi geldik bir hafta sonrada esimin kuzeninin kinasi vardi cuk oturmusdu herkez cok begenmisdi
bayiliyorum modelli kinaya
paylasimin icin tskler tatlim hepside birbirinden güzela.s.

bende yazın yaparım kendime.kayınvalidem bunların kalıplarını getirmişti bana arabistandan.burda aktarlarda hint kınasıda satılıyor kendim yapıyorum çokta seviyorum

turkiyede bunu yapmasini bilen biri varsa yada yapan birini taniyan varsa lutfen bana ozel mesaj atsin. bu isi genelde filipinliler yada hintliler yapior dubai'de hemde baya ucuz, 1 ay falan suruyor etkisi ama turkiyede bulamadim henuz yapan birilerini.

Back