• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Duaya ihtiyacım var💐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pelincgn

minik fasulyem
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2019
169
192
18
31
Kızlar nolur bana dua edin üç ay önce dış gebelik geçirdim hamile kalmak istiyorum aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum dua edin de bu ay hamile olduğumun haberini sizinle paylaşayayım rabbim isteyen herkese nasip etsin inilhhh🙏🏻🙏🏻

Kızlar nolur bana dua edin üç ay önce dış gebelik geçirdim hamile kalmak istiyorum aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum dua edin de bu ay hamile olduğumun haberini sizinle paylaşayayım rabbim isteyen herkese nasip etsin inilhhh🙏🏻🙏🏻
İnşallah canım Allahım tez vakitte güzel haberler verdirmeyi nasip etsin 🙏🙏🙏

[/QUOTE] inşallah güzel haberler alırsın bu ay , ben de bebek istiyorum 5 gün kaldı adetime rabbim kucağımızı boş bırakmasın arkadaşım inşallahh 🤲🏻

Inşallah canım bende geçirdim dış gebelik bilirim zorlulugunu inşallah bi daha öyle şey yaşamazsın kuzum 🙏🙏

Back