Duası Kabe de Yapılacak Hatimler ❤️

Hayir canim 23 un yarisindan sona kadar
Canım 23.cuzu fatma tamamlasın 24-25-26-27 ben alırim geri kalan son 3 cuzude okuyan arkadaş varsa dagitalım dert etme ben bugun kendiminkini bitirecegim Allahin izniyle 22. Cüzüm ve 30. Cüzüm kaldı yarın duasi yapilacak Allah izin verirse sonrada, kabede dua icin bu hatime yogunlaşacagım günde 2 cüz okursam yetistiririm sanırim. Kuran okuyan arkadaşlar varsa destek olurlar kendiminkini yetistiricem diye dua almiyordum listeden diger arkadaslarda ihlas suresine yogunlaşsınlar bitirelim Allahın izniyle olurmu öyle, tamam dersen ben yarın 24. Cüzden başlarım.

Canım 23.cuzu fatma tamamlasın 24-25-26-27 ben alırim geri kalan son 3 cuzude okuyan arkadaş varsa dagitalım dert etme ben bugun kendiminkini bitirecegim Allahin izniyle 22. Cüzüm ve 30. Cüzüm kaldı yarın duasi yapilacak Allah izin verirse sonrada, kabede dua icin bu hatime yogunlaşacagım günde 2 cüz okursam yetistiririm sanırim. Kuran okuyan arkadaşlar varsa destek olurlar kendiminkini yetistiricem diye dua almiyordum listeden diger arkadaslarda ihlas suresine yogunlaşsınlar bitirelim Allahın izniyle olurmu öyle, tamam dersen ben yarın 24. Cüzden başlarım.
Ayrîca sonradan eklettiğim iki arkadaş vardı onlara sorayim onlar alırsa onlarada verelim cüzden

Ayrîca sonradan eklettiğim iki arkadaş vardı onlara sorayim onlar alırsa onlarada verelim cüzden
Canım eklettigim 2 arkadaş benim akrabamin arkadasları akrabama soyledim. Biliyorlar ama yavaş okuyorlar dedi. 30. Cuzu ben alirim okurum dedi sen tamam dersen 30. Cuzu akrabam okuyacak

Tamam canım ben 23.cüzün yarısından sonrasını okurum yani son 10 sayfası dimi Dil-i bitab Dil-i bitab

icroc icroc ftmclk ftmclk çok sağolun Allah razı olsun
Arkadaşın 30 u okursa çok iyi olur canım .
24 25 26 27 yi de sen okursan
28 29 u da ben birine vereyim tamamlansın.
23 ten 8 sayfa okudum canım ftmclk ftmclk
ihlası napacağım :KK43:
Tamam canım söyledim 30.cuzu okuyacak bende başlarım Rabbime şükür bitti hatmim seninde desteginle bitirdim canım ihlası nasil yapacağız isim etiketlemesi yapsan yine arkadaşlar paylaşsa

Kızlar neler kaldı ben 1000 tane salavat okudum ama kalanları söyleyin başlayım hemen okumalarım yeni bitti yardımcı olamadım size hakkınızı helal edin Dil-i bitab Dil-i bitab

X