- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #1.801
@HemDeliHemAsik canım hatimi tamamlayabilir misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sadece 23. Cüz müArkadaşlar adet oldum hesapta yoktu hatim okuyordum kadir gecesi duamız için 23.cüzün yarısında kaldım bitirebilecek olan var mı? 7 bin de ihlas serifim kaldı
Hayir canim 23 un yarisindan sona kadarCanım sadece 23. Cüz mü
Ben yetiştiremem canım malesef yoksa alırdım kendiminkileri yetiştirmeye çalışıyorum dedim sadece yarısıysa okurdumHayir canim 23 un yarisindan sona kadar
Canım 23.cuzu fatma tamamlasın 24-25-26-27 ben alırim geri kalan son 3 cuzude okuyan arkadaş varsa dagitalım dert etme ben bugun kendiminkini bitirecegim Allahin izniyle 22. Cüzüm ve 30. Cüzüm kaldı yarın duasi yapilacak Allah izin verirse sonrada, kabede dua icin bu hatime yogunlaşacagım günde 2 cüz okursam yetistiririm sanırim. Kuran okuyan arkadaşlar varsa destek olurlar kendiminkini yetistiricem diye dua almiyordum listeden diger arkadaslarda ihlas suresine yogunlaşsınlar bitirelim Allahın izniyle olurmu öyle, tamam dersen ben yarın 24. Cüzden başlarım.Hayir canim 23 un yarisindan sona kadar
Ayrîca sonradan eklettiğim iki arkadaş vardı onlara sorayim onlar alırsa onlarada verelim cüzdenCanım 23.cuzu fatma tamamlasın 24-25-26-27 ben alırim geri kalan son 3 cuzude okuyan arkadaş varsa dagitalım dert etme ben bugun kendiminkini bitirecegim Allahin izniyle 22. Cüzüm ve 30. Cüzüm kaldı yarın duasi yapilacak Allah izin verirse sonrada, kabede dua icin bu hatime yogunlaşacagım günde 2 cüz okursam yetistiririm sanırim. Kuran okuyan arkadaşlar varsa destek olurlar kendiminkini yetistiricem diye dua almiyordum listeden diger arkadaslarda ihlas suresine yogunlaşsınlar bitirelim Allahın izniyle olurmu öyle, tamam dersen ben yarın 24. Cüzden başlarım.
Canım eklettigim 2 arkadaş benim akrabamin arkadasları akrabama soyledim. Biliyorlar ama yavaş okuyorlar dedi. 30. Cuzu ben alirim okurum dedi sen tamam dersen 30. Cuzu akrabam okuyacakAyrîca sonradan eklettiğim iki arkadaş vardı onlara sorayim onlar alırsa onlarada verelim cüzden
Tamam canım ben 23.cüzün yarısından sonrasını okurum yani son 10 sayfası dimi Dil-i bitabCanım 23.cuzu fatma tamamlasın 24-25-26-27 ben alırim geri kalan son 3 cuzude okuyan arkadaş varsa dagitalım dert etme ben bugun kendiminkini bitirecegim Allahin izniyle 22. Cüzüm ve 30. Cüzüm kaldı yarın duasi yapilacak Allah izin verirse sonrada, kabede dua icin bu hatime yogunlaşacagım günde 2 cüz okursam yetistiririm sanırim. Kuran okuyan arkadaşlar varsa destek olurlar kendiminkini yetistiricem diye dua almiyordum listeden diger arkadaslarda ihlas suresine yogunlaşsınlar bitirelim Allahın izniyle olurmu öyle, tamam dersen ben yarın 24. Cüzden başlarım.
Kacinci sayfada kaldığını bilmiyorum canım gördüğu zaman söyler sayfayıTamam canım ben 23.cüzün yarısından sonrasını okurum yani son 10 sayfası dimi Dil-i bitab
Tamam canım söyledim 30.cuzu okuyacak bende başlarım Rabbime şükür bitti hatmim seninde desteginle bitirdim canım ihlası nasil yapacağız isim etiketlemesi yapsan yine arkadaşlar paylaşsa
15000 adet var canım
Tamam canım okudukça düşerim sayıdan inşallah15000 adet var canım
ihlas var canım en çok bi tane de cüz okuyabilir misinKızlar neler kaldı ben 1000 tane salavat okudum ama kalanları söyleyin başlayım hemen okumalarım yeni bitti yardımcı olamadım size hakkınızı helal edin Dil-i bitab