- 4 Kasım 2010
- 1.929
- 2.035
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #1.741
Canım benim, benimde bir arkadaşim var bebek icin ugrasiyor kendisine soyledim dua okudugumuzu dua listesini de gosterdim ismi Saadet 1000 ihlas okuyacak olurmu canim onunda adi listede olsunFetih suresi kalan: 0
70 bin temcid kalan: 40.000
70 bin ihlas kalan: 26.200
313 ashab-i bedir kalan: 277
Salavati serif alinan: 27000
46. 707 ya varis alinan: 0
(3.)313 AYETEL KÜRSİ ALINAN :0
Tabiki canım eklerim arkadaşını da.Canım benim, benimde bir arkadaşim var bebek icin ugrasiyor kendisine soyledim dua okudugumuzu dua listesini de gosterdim ismi Saadet 1000 ihlas okuyacak olurmu canim onunda adi listede olsun
hDil-i bitab 16 000 onaltıbin temcid okudum 10 binde selavat mevlam kabulolunan dualardan eylesin
tamamdır canım Allah kabul etsin, temcidi daha önce almadın değilmi ayrı okudunDil-i bitab canim daha once aldığım 20000 musavvirin 5000ni bir arkadas almışti kalan 15000nin 10000 okudum kalan 5000 o da biter insallah
Artı yazmayı unutmusum 1000 adette temcid okudum Rabbim kabul etsin
Benim daha adetim bitmedi 7.gunum bitti ben bilmezdim bu kadar uzun surecegini hep kısa olurdum. Kader arkadaşin soyledigi inofolic kombi ilaci iciyorum belki ondan bu kadar uzun surdu yada kullandıgim asprinden bu kadar uzun surdu eczaneden cok agrim oldu diye ilac istedim bitkisel bir takviye gelmiş onu aldim yada bundan dolayi uzun sürdu, sanada ayip oldu canim ne kadar cüzden okuduysan canım kaldiğin yerden annemlere söylerim onlar devam ederler sen zaten çok yogunsun okumalar üst üstune gelmesin hakkini helal et canim
Ayri okumustum canım 4000 aldim simdide yazmistim sabahtamamdır canım Allah kabul etsin, temcidi daha önce almadın değilmi ayrı okudun
Tamam canım düştüm ikisini deAyri okumustum canım 4000 aldim simdide yazmistim sabah
Sagolasın canımTamam canım düştüm ikisini de
Evet canim okudum@Hayalimdi gercek oldu 7 bin ihlas düştüm 707 ya varis ekledim 313 tane de ayetel kursi mi okudun bu hatim için
tabiki kaç gündür okuyorum eşim rahatsız surekli hastanelerdeyim uzun suredir akşamlara kadar en azından vakit geçiyor zikirmatiğim var sürekli çekiyorumAllah kabul etsin canım maşaAllah hızlı okuyorsun, dudaklarınla okuyorsun değil mi hani kalbten geçirip dudak kıpırdatmadan okuyunca olmuyo çünkü
h
5000 temcid daha alıyorum canimFetih suresi kalan: 0
70 bin temcid kalan: 14.000
70 bin ihlas kalan: 25.200
313 ashab-i bedir kalan: 277
Salavati serif alinan: 37000
46. 707 ya varis alinan: 0
(4.)313 AYETEL KÜRSİ ALINAN :0
Ne demek canım helal olsun, bana verdiğin cüzlerin hepsini okuycam 15 22 arası merak etme kalanı da bitiremezsen yardım ederimSagolasın canım
Canım hakkini helal et cüzler icin adetim bitmedi kadir gecesine yetistirmekti niyetim. Tek hatim olarak nerde kaldiysan kaldigin yerden paylastiralim arkadaslar devam etsin bi hatimide kabede dualatalim ilk defa bu kadar uzun sürdu benim