Duası Kabe de Yapılacak Hatimler ❤️

Fetih suresi kalan: 0
70 bin temcid kalan: 5.000
70 bin ihlas kalan: 24.700
313 ashab-i bedir kalan: 277
Salavati serif alinan: 37000
46. 707 ya varis alinan: 0
(4.)313 AYETEL KÜRSİ ALINAN :0

Ne demek canım helal olsun, bana verdiğin cüzlerin hepsini okuycam 15 22 arası merak etme kalanı da bitiremezsen yardım ederim
Canım tesekkur ederim. Seninde bircok okumaların var, haliyle yorulma durumun olur, abdest aldım ama yine gelmiş yine bekleyeceğim. 10 günden sonra özür oluyor ancak ben normal orucumu tutsam bile aldığım abdest bozulur diye düşunuyorum.kuran okumak icin 10. Gününe girdim. Bu ramazanım böyle geçti Rabbime şükür olsun adet oldum ama bir yandan da icim buruk Allahım yardımcımız olsun insallah

Son düzenleme:
IMG-20180601-WA0008.jpeg
Kızlar elimde meryem otu ve meyvesi var ben meyvesinin icini zorda olsa açtım böyle bisey cıktı bunu kullandinızmi . Meryem otunun kendisini kullanmıştim suda bekletiyorsun sureler okuyorsun, ama meyvesini tüketmedim hic bilgisi olan varmı

Canım tesekkur ederim. Seninde bircok okumaların var, haliyle yorulma durumun olur, abdest aldım ama yine gelmiş yine bekleyeceğim. 10 günden sonra özür oluyor ancak ben normal orucumu tutsam bile aldığım abdest bozulur diye düşunuyorum.kuran okumak icin 10. Gününe girdim. Bu ramazanım böyle geçti Rabbime şükür olsun adet oldum ama bir yandan da icim buruk Allahım yardımcımız olsun insallah
Olsun canım ziyanı yok Kuran ayında Kuranla meşgul olmak lazımdır:) canım özrün hariç abdesti bozan bir durum olursa ve yeni bir namaz vakti girince abdest alman gerekir onun dışında bozulmaz

Eki Görüntüle 2153086
Kızlar elimde meryem otu ve meyvesi var ben meyvesinin icini zorda olsa açtım böyle bisey cıktı bunu kullandinızmi . Meryem otunun kendisini kullanmıştim suda bekletiyorsun sureler okuyorsun, ama meyvesini tüketmedim hic bilgisi olan varmı
Banada geldi umreden ama nasıl kullanılacağını bilmediğim için kullanmadım duruyor hala

Fetih suresi kalan: 0
70 bin temcid kalan: 5.000
70 bin ihlas kalan: 24.600
313 ashab-i bedir kalan: 277
Salavati serif alinan: 37100
46. 707 ya varis alinan: 0
(4.)313 AYETEL KÜRSİ ALINAN :0

X