- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #1.761
Tamam canım Allah kabul etsin5000 temcid daha alıyorum canim
Tamam canım Allah razı olsun eşinede şifa versintabiki kaç gündür okuyorum eşim rahatsız surekli hastanelerdeyim uzun suredir akşamlara kadar en azından vakit geçiyor zikirmatiğim var sürekli çekiyorum
Elbette canjm ekliyorum iki arkadaşını daDil-i bitab canım benim bir arkadaşım daha adını yazdırmak istiyor münkünmüdur 500 ihlas okuyacak kendisi adı kezban
Allah kabul etsin canım benim seni de ekliyorum listemizeDil-i bitab 4.000 temcid okuyabildim bende.
Bizim hatmimizi de başkası dualayacak o yüzden maalesef canımBnde bi dilegim icin 12.000 ihlas okuyacam bnm hatimimi de dualarmisiniz
Canım tesekkur ederim. Seninde bircok okumaların var, haliyle yorulma durumun olur, abdest aldım ama yine gelmiş yine bekleyeceğim. 10 günden sonra özür oluyor ancak ben normal orucumu tutsam bile aldığım abdest bozulur diye düşunuyorum.kuran okumak icin 10. Gününe girdim. Bu ramazanım böyle geçti Rabbime şükür olsun adet oldum ama bir yandan da icim buruk Allahım yardımcımız olsun insallahNe demek canım helal olsun, bana verdiğin cüzlerin hepsini okuycam 15 22 arası merak etme kalanı da bitiremezsen yardım ederim
Olsun canım ziyanı yok Kuran ayında Kuranla meşgul olmak lazımdır:) canım özrün hariç abdesti bozan bir durum olursa ve yeni bir namaz vakti girince abdest alman gerekir onun dışında bozulmazCanım tesekkur ederim. Seninde bircok okumaların var, haliyle yorulma durumun olur, abdest aldım ama yine gelmiş yine bekleyeceğim. 10 günden sonra özür oluyor ancak ben normal orucumu tutsam bile aldığım abdest bozulur diye düşunuyorum.kuran okumak icin 10. Gününe girdim. Bu ramazanım böyle geçti Rabbime şükür olsun adet oldum ama bir yandan da icim buruk Allahım yardımcımız olsun insallah
Allah kabul etsin canım benim 5 bin salavat ı eklemdik sanırım değil mi
O zaman yazmistim alcam die ama sen duşurdun mu emin degilim yaaAllah kabul etsin canım benim 5 bin salavat ı eklemdik sanırım değil mi
Banada geldi umreden ama nasıl kullanılacağını bilmediğim için kullanmadım duruyor halaEki Görüntüle 2153086
Kızlar elimde meryem otu ve meyvesi var ben meyvesinin icini zorda olsa açtım böyle bisey cıktı bunu kullandinızmi . Meryem otunun kendisini kullanmıştim suda bekletiyorsun sureler okuyorsun, ama meyvesini tüketmedim hic bilgisi olan varmı
Lâ havle vela guvvete illah billahil aliyyil azıym canımDil-i bitab canım temcid nedir ?
Allah kabul etsin canım benim ekleyeyim ismini hemen100 ihlas,100 salavatı şerif, 500 tevhid okudum
Düştüm o zaman canımO zaman yazmistim alcam die ama sen duşurdun mu emin degilim yaa
1000 temcid, 707 ya varis aldımLâ havle vela guvvete illah billahil aliyyil azıym canım