- 21 Nisan 2017
- 1.461
- 2.203
- 30
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #1.701
canım bende 606 ayetel kürsi 4bin ihlas 20 binde selavatı şerif okudum bu gun mazeretlendim ancak selavat okuya bilirim cumaya kadar@Ssy8491 @Baby44 @Zehra_gns @defne-28 @Refik-i hayat @HemDeliHemAsik @Umutvar123icroc Shokella @41EEEEE41 Shokella @Bitterlokumu @agustos72 @bahar1143 @hayalalemiveben @Hayalimdi gercek oldu @Vavin @Synonyms juliet55 @nursevdi @srplmtmtk @GlySn @esra011 @wagen annesinineseri Judy_K @Oznurr26 K kartanem2 @Ask-Erim @Erwaaaa @Yasmin42423 @Meleekk3 @darrbee ftmclk @betul_65 (acil durum çağrısı arkadaşlar dualarımız yetişmeyecek katılım yapmak ister misiniz )
Aynen canım Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallahCanın sağolsun canım buda ihtiyaç bizim gibi olan bayanlar icin regl önemi daha çok sıkma caninı tesbihlerin varsa onlari okursun
Yok canım aldığım temcid var oda hastayken okunuyor zaten 2 cüzüm kaldı oda daha var Kadir gecesine kadar temizlenirim zaten okurum inşallah hepsini çabuk çabuk okumuştum hasta olacam diye şükür bitirdimtamam canım sure var mmı
aldığın okuyamayacağın
BİR sayı var mı? Kaç okunmalı abdestli mi okunacakCanım La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim demektir kelime-i temcid
Canım 60.000 adet okunması gereken bir sayı var Kadir gecesine kadar okuyan kisilerin tamamlaması gerekBİR sayı var mı? Kaç okunmalı abdestli mi okunacak
5000 ya musavvir alayım temcid kaç adet kaldı geriye 5000 alabilirimCanım bende hastayım elimde 20000 ya musavvir esması var okuyabiliyorsun ayrıca kelime-i temcid te okuyabilirsin hangisini arzu edersen...
Ya musavvir almiştım okumalarim cok olduğu icin en sona kaldı
Tamam canım alabilirsin ya musavvirden temcid sayımiz çok 60000 adet okundukca düşülücek miktardan5000 ya musavvir alayım temcid kaç adet kaldı geriye 5000 alabilirim
Abdestli miCanım 60.000 adet okunması gereken bir sayı var Kadir gecesine kadar okuyan kisilerin tamamlaması gerek
Sure ve ayetler abdestli oluyor ancak regl döneminde abdest alma şansın olmadığı icin tesbihatları okuyabilirsinAbdestli mi
5000 temcid de ben aliyorumTamam canım alabilirsin ya musavvirden temcid sayımiz çok 60000 adet okundukca düşülücek miktardan
1000 temcidKADİR GECESİNDE DUALANACAK DİĞER HATİMLER
41 FETİH SURESİ KALAN:23
70 BİN TEMCİD KALAN:60.000
70 BİN İHLAS KALAN:38.800
313 ASHAB-I BEDİR KALAN:277
SALAVAT-I ŞERİF ALINAN:6000
(45.)707 YA VARİS ALINAN:0
Sayıdan düşerek ilerleyelim arkadaşlar
İster alıp oku ister okyup5düi canım farketmez :)Dil-i bitab kuzu okudukçamı düşelim yoksa alıp okuyup mu düşelim ne diyosun ben ewe gidince ayrıntılı bakıp yazayım sana telefonm geldi okur yetiştiririz inşallahh :)
Tamam canım Allah kabul etsin, TEMCİD okuyabilir misin eksik çokcanım bende 606 ayetel kürsi 4bin ihlas 20 binde selavatı şerif okudum bu gun mazeretlendim ancak selavat okuya bilirim cumaya kadar
5 bin TEMCİD düşüyorum o zaman canım5000 ya musavvir alayım temcid kaç adet kaldı geriye 5000 alabilirim